enver avcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.452
- Bisiklet
- Scott
herkese merhaba.geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız belgrat istilasına katılan arkadaşların büyük bir bölümü bu hafta da bir tur yapalım dedi.seve seve yaparız.bu kez rumeli fenerini istila edelim istedim.bazı dostlarımında ortak fikiriydi bu.millet sporcu görsün.camış gibi yiyen sporcu
bu turda sayıya bakmadan yola çıkacağız.kaç kişi olursa olsun.2 kişi bile olsak pedallayacağız.kalkış noktamız rutin beşiktaş barbaros hayrettin heykeli önü.2 mayıs pazar günü sabah saat 9:30 toplanma saat 10:00 kalkış.rumeli fenerinde balık zıkkımlanalım diye düşündüm bu kez
gerekli ekipmanlar ve meşhur çakmağım mini pürmüz de bana eşlik edecek yine.yine kişi başı harcama geçen turdaki kadar olacak aşağı yukarı.geçen turdaki dostlarımın mümkünse tamamı yada büyük kısmını yine yanımızda görmek isteriz.şahsen ben muhabbete doymadım.bu kez yemekden çok muhabbet zıkkımlanalım istiyorum.önceki tura katılamadığı için üzülen arkadaşların samimiyetlerini bu turda göreceğiz.hava muhalefeti olmazsa tur kesin.yağış olmadığı sürece soğuk olması farketmez.pazar günü görüşmek üzere.
lütfen kask ciddiyetini unutmayalım.özellikle fatih ve zırto emin
katılım için bilgi verin ben buradan listeye ekleyeyim.yada beni uğraştırmayın kendiniz ekleyin.hepinize selamlar.
enver avcı
enverav@gmail.com
envci@hotmail.com
0533 491 70 59
lütfen kask ciddiyetini unutmayalım.özellikle fatih ve zırto emin
katılım için bilgi verin ben buradan listeye ekleyeyim.yada beni uğraştırmayın kendiniz ekleyin.hepinize selamlar.
enver avcı
enverav@gmail.com
envci@hotmail.com
0533 491 70 59