Scudo Sports

bu kez rumeli fenerini istila etmeye gidiyoruz..hade bakalım.....

enver avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.452
Bisiklet
Scott
herkese merhaba.geçtiğimiz hafta sonu yaptığımız belgrat istilasına katılan arkadaşların büyük bir bölümü bu hafta da bir tur yapalım dedi.seve seve yaparız.bu kez rumeli fenerini istila edelim istedim.bazı dostlarımında ortak fikiriydi bu.millet sporcu görsün.camış gibi yiyen sporcu :D bu turda sayıya bakmadan yola çıkacağız.kaç kişi olursa olsun.2 kişi bile olsak pedallayacağız.kalkış noktamız rutin beşiktaş barbaros hayrettin heykeli önü.2 mayıs pazar günü sabah saat 9:30 toplanma saat 10:00 kalkış.rumeli fenerinde balık zıkkımlanalım diye düşündüm bu kez :D gerekli ekipmanlar ve meşhur çakmağım mini pürmüz de bana eşlik edecek yine.yine kişi başı harcama geçen turdaki kadar olacak aşağı yukarı.geçen turdaki dostlarımın mümkünse tamamı yada büyük kısmını yine yanımızda görmek isteriz.şahsen ben muhabbete doymadım.bu kez yemekden çok muhabbet zıkkımlanalım istiyorum.önceki tura katılamadığı için üzülen arkadaşların samimiyetlerini bu turda göreceğiz.hava muhalefeti olmazsa tur kesin.yağış olmadığı sürece soğuk olması farketmez.pazar günü görüşmek üzere.
lütfen kask ciddiyetini unutmayalım.özellikle fatih ve zırto emin :)
katılım için bilgi verin ben buradan listeye ekleyeyim.yada beni uğraştırmayın kendiniz ekleyin.hepinize selamlar.

enver avcı
enverav@gmail.com
envci@hotmail.com
0533 491 70 59

Scudo
yakışır hocam bol pedallar iyi eğlenceler

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

sağol kudret abi.senide görürüz inşallah aramızda.saygıdeğer bir abimiz bize eşlik ederse engin tecrübeleri ile dahada mutlu oluruz.

katılımcılar:
enver avcı
emin çelik
kaptan vural
berk arat

@berk arat

bence fazlamız bile olacak.daha da güzel olacak.yalnız bu hafta takla atma sırası kimde onu merak ediyorum:D tolga sırasını saldı.sıra sende,belki de bende kardeşim:p

Selamlar,

Cumartesi-Pazar Başka proğramım olduğundan gelemeyeceğim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
güzel bi tur kazasız belasız gidip gelirsiniz inş. sahil yolu çok dar bisiklet yolu yok çok sıkıntılı avrupa yakası bize nazaran biz çok sanşlıyız rotalar ve sahil bakımından :) yalovaya gidicez su düşene orası olmasaydı gelmek isterdim.

oyyy, rumelifeneri mi dedi birileri :)
orası neresikiii :p

ben varım, ekleyelim, hatta kendim ekliyim durun:)

peki siz bir sorum var,
mangalımızı kalede, boğazın kuzey kıyıları manzarasında kayalıklar üzerinde mi yapacağız yoksa rumelifenerinin batı koylarından olan ketendereye gidip kumsala benzer bir koyda mı yapacağız?

Merhaba,
Tavsiyem, Rumeli Kavağından, Namazgah sokaktan tırmanın, hem çok az taşıt geçiyor, hem de daha yeşil. Sadece tırmanışın son metreleri biraz daha dik.

Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: TÜRKER ÜNAL
ulen o ağaca tırmandırtmadınız beni ki asayım adam gibi tepelere:D

ben çıkıp bir antrenman yapayım tarabya yokuşunda, 4 tur yeter mi :)

Arkadaşlar inanın gelmeyi çok isterdim fakat başka bir programım olduğundan üzülerek gelemeyeceğimi dile getirmek isterim :( inş başka bir turda görüşürüz..Belgrat turunda mükemmel insanlarla tanıştım..Bundan sonra onları yalnız bırakacağımı da zannetmiyorum :) Bu hafta beni mazur görün..9 Mayıs pazar günüde ales sınavım var..O haftasonuda gelemem..Bilgilerinize sunulur..Saygılar..

2 Mayıs Pazar günü bir grup pedalşör dostlar da suduşen'e tur düzenliyor.Her 2 turda oldukça çekici.Acaba diyorum ki Rumeli turunu erteleyip bizler de hep beraber suduşen turuna mı katılsak.Hem daha fazla bşr katılım olur hem de güzel bir şehir dışı macerası yaşarız...

Ben hala kararsız kaldım her 2 tane ben ayrı ayrı 2 tura da katılırdım....

@başarist

bak buna harbiden üzüldüm yaa seni aramızda görmeyi çok isterdim inş. başka turlarda buluşuruz saygılar başar abi ..

Geri