Scudo Sports

Bu kadroyu bilen var mı? Markası, modeli vs

@JusTiMe ne demek rica ederım bosuna ugrasmayın diye derim 27 markaya mail attım sadece 4 tanesi cevap verdi aklınızda olsun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Silent isterseniz inşallah bulursunuz :)

@JusTiMe ben markasını ve modelini bulamadıgım kadroları genelde elden cıkarıyorum yani birtek fixed projem var kafamda onun için sıradan birşey kullanabılırım belki.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@Murat Cömez Kadronun öyle çok kaliteli bir şey olmadığı hem işaret ettiğiniz gibi işçiliğinden hem de ağırlığından belli, ben sadece belki bir bilen vardır diyerek modelini merak ediyorum. Kadroyu orijinal olarak tekrar toplamak, değerliyse satmak falan gibi bir planım yok. Sadece merak işte. :)

@JusTiMe Kadronun altında ne yazık ki bir seri numarası yok. Parçaların neredeyse hepsinin üzerinde markası var. Dandik sele borusunun sele bağlantı noktasında bile ne olduğunu bulamamış olsam da "patent marin" yazıyor mesela ama, kadroda hiçbir iz, amblem, marka, sayı yok.

Benim bu kadromun dogrulugunu anlamak adina firmaya mail atmadim ne.gerek var ben onu oyle sevdim zaten.keh keh keh2016-08-13_01-12-54_HDR (1).jpg

Gayet güzel duruyor bisiklet valla bi tane de şunlardan olsun istiyorum :D Param olsa 200 300 lira bu tarz eski bir şey alacağım ilk fırsatta :D

bence marka sana kalmış :D

Merhaba arkadalar 1.5 yildir kullandigim bisikletimin kadro markasini bilmiyorum.Bir tanidigim tarafindan spora devam edebilmem icin verildi.Kendisi cok onceden aldigi icin hatirlamiyor evde sadece trainerda antrenman yapmak için kullanıyormuş.Markasini bilen varsa yazabilirmi. Bisikletin pedal kısmının üstünde Everest yaziyor sadece.

IMG_20170830_174733.jpg IMG_20170830_174743.jpg IMG_20170830_174719.jpg

Bilen birisi vardir umuduyla bekliyorum .Markasini ogrenirsem stickerini yapistircam yeniden boyayip.

@zengardo Google'da "everest road bike", "everest road racer" diye aratınca şöyle bir japonca siteye ulaştım: (link)

Anladığım kadarıyla bu bisikletler Tsuchiya Seisakusyo adında japon bi framebuilder tarafından yapılmış, kendisi 48'den 70'lere kadar bisiklet imal etmiş anlaşılan. Bu sitede (link) bisikletlerin katologu mevcut ama resimler bende açılmadı.

@Hkmt arastirmaniz icin tesekkur ederim.Bakiyorum da bianchi ninde everesti var sizin dediginiz japon markada benziyor birde ritchey ler onlarin gorselini buldum.images.jpg 7890581652_dbe14319a8_b.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hkmt
IMG_1790.JPG Merhaba arkadaslar ben cube kullanicisiyim bu cubenin hangi modeli?

Model kadro motobacane olabilir
Sachts huret onlarda daha çok mevcut ve motobacane kullanımı yaygın

Uzun zamandır çocuk koltuğu takmak ve ufak tefek işler için apartman girişine bağlamaya çekinmeyeceğim ucuz yollu iş görür bir bisiklet alma niyetim vardı. Dün çok eski bi bisiklet buldum 28 jant ve amortisörsüz olduğu için fiyatı da uygundu aldım. İnternette aradım ama benzer bişey bulamadım bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Kadro ilginç bir şelilde kaynaksız geçme şeklinde birleştirilmiş

Dosyalar

• IMG_4567.JPG
    IMG_4567.JPG
    167,8 KB · Okunma: 53
  • IMG_4573.JPG
    IMG_4573.JPG
    124 KB · Okunma: 52
  • IMG_4574.JPG
    IMG_4574.JPG
    108,2 KB · Okunma: 52
  • IMG_4575.JPG
    IMG_4575.JPG
    94,5 KB · Okunma: 52
  • IMG_4576.JPG
    IMG_4576.JPG
    129,2 KB · Okunma: 52
  • IMG_4577.JPG
    IMG_4577.JPG
    199,3 KB · Okunma: 50
@karanbatu "Kaynaksız geçme" diye tabir ettiğiniz birleştirme metoduna "Lugged Brazing" deniyor. Borular, lug denen eklem parçaları kullanılarak birleştiriliyor ve dışarıdan ısıl işleme tabi tutuluyor.

9862718853_dbff205b9f_z_0.jpg

• Beğen
Tepkiler: Cuneyt Erkman
@Mehmet Altuğ Teşekkür ederim ilginiz için. Bende araştırdım biraz netten ama birebir aynısını bulamadım. Pegouot'un deman modeline benziyor baya ama tam aynısı değil. Çamurluk üzerindeki çıkartmada "velos motos, otto haberli, biel bienne" ibareleri yazıyor alt boruda da "pantera" yazıyor. Pantera model bir bisikletde buldum marka aynı modeli de çok benzer ama birebir aynı değildi.Her ikisininde linkini ekliyorum.
(link)
(link)

Değiştirici Hurret sachs, fren kolları weinman 810, bagaj ve ayaklık pletcher bu arada ayaklığı çok beğendim. Çamurluklar orjinal, aynakol milinde L harfi var orjinal mi bilmiyorum. Model yılını merak ediyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosyalar

• IMG_4596.JPG
    IMG_4596.JPG
    195,6 KB · Okunma: 34
  • IMG_4587.JPG
    IMG_4587.JPG
    94,5 KB · Okunma: 32
  • IMG_4573.JPG
    IMG_4573.JPG
    124 KB · Okunma: 29
  • IMG_4597.JPG
    IMG_4597.JPG
    100 KB · Okunma: 28
  • IMG_4580.JPG
    IMG_4580.JPG
    103,2 KB · Okunma: 28
@karanbatu Bisikletiniz cidden çok güzelmiş şahsen almış olsaydım böyle bir fıstığı, birincil bisikletim olarak bile kullanabilirdim. Acaba ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ?

Geri