Scudo Sports

Bu kadro adam olur mu?

Scudo
Bir iki teker, zincir vites felan(!) taktın mı tamamdır.

en iyi alet sahip olduğunuzdur..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mosso Relativo

Değişik olabilir ama nasıl olur bilemedim :)

• Beğen
@Melih Koç youtubedan falan baktım.. Boya sökücü ile boyayı tamamen kazıyorlar.. Daha sonra tel fırça ve zımpara kağıdı ile zımparalıyorlar.. Daha sonra da pas koruyucu ve parlak vernik atıyorlar.. Pırıl pırıl oluyor..Ben elimdeki kadroyu böyle yapıcam.. Matkap ucuna takılan tel fırçalar var.. Onlar cok kullanışlı..

• Beğen
@Mosso Relativo
Benim tur kadrom aldigimda direk öyle geldi ama boyadik ;)
received_1177051228972181.jpeg

Ben olsam siyah ve turuncu renkleri ile boyardım maşa turuncu kadro siyah ve ince turuncu çizgiler olursa çok hoş görünür ve cyclocross tarzı bir bisiklet yapardım ama tabi bütçeniz yetmezse normal bir şehir bisikleti de yapabilirsiniz ama bu dediklerimi bir düşünün derim

• Beğen
Tepkiler: Melih Koç
Bence biraz basit kalmış

@Bisiklet sever 93

Basit olmasını seviyorum zaten ;) Donanım ve aksesuarlarla birlikte daha güzel olacak.

@mubeac

Yok ya 26 jantlar :koptum: Kadro 21" belki ondan küçük görünüyordur. Bi de lastikler yok ;)

@Mosso Relativo

Detaylı şekilde anlatacağım boya kısmını ayrı bir konu açıp ;) değişik bir şey denedim, sürpriz olsun şimdilik :)

@Enes Dökmen

28 jant fren pivotlarına denk gelmez, mecburen 26 jant olacak.

• Beğen
@Ahmet.YILDIZ
Bu yiğidin marka ve modeli nedir acaba. Hoş bir duruşu var

@Haydar Ali Yanlış Hatırlamıyorsam Marka SANTOSA idi yılını Tam olarak bende bilemiyorum.

@Melih Koç Bence Boya çok güzel olmuş bu hali verniklenmiş halimi boyanın?
işçilik resimlerden baya iyi görünüyor renkte en sevdiğim renk, çoğu insana şuan çok boş görünüyor boş kadro malesef fotojenik olmuyor böyle. Benim anladığım kadarıyla bisiklette görünüş olarak en büyük fark yaratan jant seti lastikler ve gidon oluyor bunlar güzel oldumu küçük detaylarda önemli ama göz aramıyor.

• Beğen
O kadroyu bilmem de bu kadro adam olmaz. :)
FENERBAHÇE: Kameni, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Samed, Alper (Dk.60 Giuliano), Valbuena, Fernandao (Dk. 68 Soldado)

@Ahmet.YILDIZ
Teşekkür ederim. Eline emeğine sağlık hocam.

Geri