Scudo Sports

Bu kadro adam olur mu?

@Mosso Relativo göbeği değişmene gerek yok, benim karaşimşek Btwin Rockrider 300 Dü :D 7li kaset ruble vardı vites namına ne varsa çıkardım, bisiklette ben de rahatladım.

Scudo
@Mosso Relativo eyv sağol, 46t single aynakol taktım, arka 18t şimdilik iyi, ortalama 27/32 hızla gidiyorum. İleride arkayı 12 ile değiştirip aynakolu 48 yada 50 yapacağım. Bakalım Max kaç yapacağız :D

48-12 yaparsan 85 kadans ile 45 km hız yapabilirsin.. Ama yokuslar zulüm olur :)) benim de aklımda 44-18 var.. Hem yokusları iyi cıkarım hem de 20-25 km ortalama hızlara ulaşırım :)

Ruble dişli sayısını aynakol dişli sayısına bölüyorsun.. Çıkan sonuc x kadans x 0.1330

Bu işlem ile saatte yapacağın ortalama hızı bulabilirsin :)

benimde bu tarz bir eski bisan bisikletim var fakat gidon kısımının uyumsuzluğu nedeni ile yeni gidon boğazı ve gidon takamıyorum bu konuda tardımcı olabiliecek birileri varsa çok sevinirim.

@mgokkaya

Foto eklesene bir bakalım nasıl bir şey arıyorsun?

Kadro 92 model. O yıllara ait parçalarla toplamak istiyorum. Aşağıdaki set yakışır değil mi bu kadroya? Slick yol lastikleriyle birlikte güzel bir şehir/tur bisikleti yapacağım. :)

XT-M735.jpg

@Ahmet.YILDIZ süper bir renk :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Babadan kalma olmasi onu kiymetli kilar kanka deger bence. Bak senin kadro yollara cikti bilem :D
2017-11-13_16-08-06_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@mubeac
Kesinlikle imkansiza yakin . sansima buldum bende. Ama mossonunkiler var . Bayaği pahali

@mubeac
Sana nasil bi maşa lazim? Ben bi arkadasa eski tip 1 inc olculu v frenli 26 jant maşa buldum. Uyarsa sanada ayarlarim

Sifir olarak

@mubeac

Dostum istersen benim elimde var bir tane ama vidalı 1 1/8" (oversize), sadece v-brake uyumlu.

Geri