Scudo Sports

Bu kadro adam olur mu?

Scudo
Benimde önden amortüsörlü çelik bir şehir bisikleti var elimde, ön maşasını düz maşayla değiştirip boyayıp okula gidip gelme düşüncem var. Burdan çıkacak fikirlere göre bende girişeyim bu işe :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Koç
Maşa ile birlikte detaylı bir kaç resim daha koyarsan fikir verenler artacaktır.
Bu bakış açısından geometrisini algılamak biraz zor.

Daha detaylı fotoları ekliyorum arkadaşlar :harika:

Maşayı aklımdaki renge boyadım nasıl duruyor diye görmek için. Komple kazınıp tekrar boyanacak maşa+kadro.

IMG_1391.JPG
IMG_1394.JPG

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Kaynak yerlerinde kırık yoksa, göbek de sağlamsa çok güzel bir bisiklet olur.

• Beğen
@can onur

Kozmetik (boya) olarak çok kötü durumda olması haricinde bir problemi yok. :)

@Melih Koç E o zaman sorun yok. Bu arada, maşanın rengine bayıldım. Güzel bir zımpara yaparsınız, boyaya verirsiniz. Güzel günlerde kullanın.

• Beğen
Çok güzel bisiklet olur.. Bende de var böyle bi kadro.. 26 jant mtb kadro... Single speed olarak toplamak istiyorum.. Lakin vidalı arka göbege tekli ruble takabilir miyim?? Yoksa illa single speed arka göbek mi olması lazım

• Beğen
Bundan bir cacık olmaz uğraşma diyen çıkar diye korkmuştum ama gelen tepkiler güzel :koptum:

Single speed yapmayı ben de düşündüm ama aklımda daha güzel bir şey var şimdi :) Söylemiyim hadi sürpriz olsun...

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Mosso Relativo

Single speed yapacaksan arka göbeğin fixie olması lazım, yani feeehub denilen zımbırtının olmaması gerekiyor. Buna göre göbek alman lazım ;)

Ya arkadaşlar, bir konuda sordum fakat cevap alamadım. Yol göbeğini 26. Bir mtb de kullanabilir miyiz

@mubeac

Kullanabilirsin, benim kullanmışlığım var :harika:

@mubeac

Yaparsan single speed de olur ama tek vitesli bisikletin fixie olması ayrı bir güzellik :)

teşekkür ederim ..yani ben normal vidalı göbege tekli ruble takıp single speed yapabilir miyim ??? göbek değiştirmeme gerek yok..dogru mu anladım...çünkü fixie yapmak gibi bir düsüncem yok :)

@mubeac güzel olmus :) bisikletinizin modeli nedir ve normalde kac vitesti ???

Geri