Scudo Sports

Bu kadar rahat olunur mu?

Ben daha çok kameramanı taktir ediyorum.Bu showun üzerine nedenirki uçmuşlar...

Scudo
Süper birşey bu.Tebrik etmek gerek iki bisikletçiyide.Oyun oynuyorlar sanki.:D

inanılmaz bir parkur,mükemmel bir sürüş tebrübesi.çok güzeldi.

istanbulda bırak parkuru bu parkur yapısında zemın ve egim yok dogru durust bu daha uzucu..biz bikaçkere kazma kurek bişeyler denedık ama cok zor bi iş buyuk iş makınaları ancak cıkarabılıyor bu parkurları...bu da uzun bi sure ülkemizde olabılcek birşey değil sanırım :( video cok gusel buarada son zamanlarda seyrettiğim en gusel amatör video...

OBSOLATE :) video süper,sağol :)
işyerinde izlemek böyle şeyleri sakıncalı :)
insanın ''heyttt'' :) deyip,çıkıp,uçası kaçası geliyor :)

belgrad bu tarz bir parkur için uygun bence (eğim az olsada idare ederiz :D)fakat halen dağ bisikletini asfaltta veya kaldırımda sürülür sanıyorlar bazı devlet kademeleri.
-bu tarz genişleyecek ki,
-bisikletçiler bu tarz için parça ve bisiklet getirecekki,
-ve aynı bisikletçiler organizasyonlar düzenleyecekki,
-bu organizasyonlar belediyenin dikkatini çekecekki
böyle parkurumuz olsun.
herkes XC yaptığı için, XC için yarış düzenleniyor ve XC için parkur hazırlanıyor.

bence FR/DH yapan artsa dikkat çeker. whistler mountain bike park para basıyor, otel var ya parkta.

http://home.comcast.net/%7Ekdunruh/images/whistler_village.jpg

Of Sercan Whistler'i karistirmayacaktin bu ise :D Icim ciz etti :( :rolleyes: :D

"dellenmiş bu adamlar" demekten kendimi alamadım :D
Bizde de o ateşe sahip birçok arkadaş var sanırım. Aman arkadaşlar önce çalışma, ustalık ve tedbir. Sevdiklerimiz ve daha nice yıllar pedallayabilmek için..

Gerçekten zorlu yerler ama birde kameradan daha zor göründüğünü söylemek gerek gerçekte o kadar korkutucu görünmüyordur ama tahta köprüde az bir dikkatsizlik birçok şeye yolda açabilir tabi

@bhdrkrc

walla öndekinde specialized var,çekimi yaoanın makinesini çözemedim:D

ama şunu anladım kask kamerası şart:D

Seyrettim Süper Sanki 100 Kere Sürmüşler Orda :D O KAdar Rahat Olunur mu ?

tek kelimeyle ZİRVE.paylaşım için teşekkürler...

@bhdrkrc

Dağılan bisikletin Bisan'mıydı.

i like that video man :D

mtb yi bırakıp full dh mi yapsak ne.. mtb de yarı dh ama kesmiyo işte :eek:

bende bu videoyu daha önce görmüştüm ama her defasında aynı zevkle izliorum müthiş

Geri