Scudo Sports

Bu kadar mı keyifli olur,kardeşim

semih24

Aktif Üye
Tepki
281
Merhaba Arkadaşlar ve pedal dostları,
2010 ‘un ikinci turunu yapmak için sabah yine 10 :30 da ergan Alışveriş merkezinde buluştuk. Kimler vardı bi sayalım….
Ben Semih Hoca, Sefa Hoca, Murat Doktor, Suat, Nurullah ve tabi ki Serkan Taşdelen.
(link)
Saat 11:00′e doğru ÇarHanek çeşmesine gitmek üzere yola koyulduk. Yolumuz önce Kavakyolu Beldesinden geçiyordu. Hava muhteşemdi. Bu kadar olur dedirtiyordu. Ve eglenceli şekilde yol aldık.
(link)
(link)
Derken sırasıyla Çukurkuyu, Yalızbağ köylerini geçtik.
(link)
Yalnızbağ’a geldiğimizde artık çok kesildiğimi hissetim. Çünkü yukarı doğru 20-25 km/s hızla gidiyorduk. Arkadaşlarla mola verdik. Çok da iyi geldi mola.
(link)
(link)
(link)
Güya rampa gelmişiz. Esas rampa meğer şimdi başlıyormuş. Hemde ne rampa… Beni hayattan bezdirdi be.
(link)
(link)
Neyseki planlanan yere geldik. Çarhanek çeşmesi… Off ne yoldu be…
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Dinlendik, sular içtik, ne güzel ne güzel… Ama arkadaşları bu güzellik kesmedi. Hadi daha gidelim dediler… ”2,5 km ne ki” dediler. Benim için acı-ızdırap-zulüm yeni başlıyormuş meğer…
(link)
Serkan poz veriyor muhteşem manzaraya karşı…
(link)
Şimdi poz verme sırası ise bende.
(link)
Her ne kadar acı çeksemde manzara süper…
(link)
(link)
Fotolardan belli oluyordur sanırım, kıpkırmızı olmuştuk. Nasıl mı çıktım? Gazla, ver çoşkuyu. http://erbit.org/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Haaa… hani 2,5 km idi demişlerdi ya. En az 5 km gittik ve bana hala “çok az kaldı be“ diyolardı.
(link)
Ve şükürler olsun ki Davarlı Köyüne döneceğimiz kavşağa geldik. Buradan sonra rampa aşağı olacakmış yolumuz.
(link)
(link)
Ardından Davarlı köyüne gitmek üzere bir patika yola girdik. Aslında iniş gibi olsada çamurdan dolayı pedal basıyorduk… Birkaç kez geri dönmek için teklif etsemde destek bulamadım. Sonunda artık bende vazgeçtim .Yürü be koçum kim tutar seni… Bir şey anlatmıyorum, nasıl gittiğimizi fotolarda bakın…
(link)
(link)
(link)
(link)
Suat bisikletten fırlayıp aşağıya doğru kayıyor…
(link)
(link)
(link)
(link)
Sonunda Eski Davarlı köyüne geldik. Muhteşem bir parkurdu. Müthiş…
(link)
Biraz bişeyler atıştırma zamanı…
(link)
(link)
(link)
(link)
Bisikletler ve biz çamur deryası resmen. http://erbit.org/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
(link)
(link)
Artık yola koyulma zamanı gelmişti… Mükemmel doğa ve yükseklik… Bilmem kaç rakımdayız.
(link)
(link)
Güzel bir inişin ardından D-100 karayoluna çıktık ve asfalta akmaya başladık. Ara mola hariç tabii.
(link)
Ve sonunda o güzelim gezininde sonuna geldik. Başladığımız yerde biraz yorgunluk çayı içip, gezi değerlendirmesi yapıp ayrıldık. Katılan herkese çok teşekkürler… Çok güzeldi.
(link)
Güzahgah: Merkez-Kavakyolu-Çukurkuyu-Yalnızbağ-Dereyurt-Çarhanek-Davarlı köyü-merkez.
Toplam yol: 44.93 km
Bisilklet kullanma süresi: 3:01:15 saat
daha fazla bilgi için (link) sevğilerimizle.

Scudo
ayağnıza sağlık paylaşım için teşekkürler kar manzarasıda süper camursuz mtb olmaz ama dimi iyiki sizi dinlememişler:D camurlu yolu secmişler gezilerinizin devamını bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: semih24
yüreklerinize sağlık arkadaşlar,soğuk şehirden sımsıcak kareleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
Vayy demek halen kar var oralarda hemde epeyce fazla :) Paylaşım için teşekkürler çok güzel bir gezi olmuş :)

Biz güneşi beklerken oralardaki karları görünce birden içim titredi:=) Ayaklarınıza sağlık paylaşımınız için teşekkürler.

güzel ve çamurlu bir gezi olmuş.paylaşımınız için teşekkürler.

• Beğen
Harika bir gezi olmuş, karlar ise geziye ayrı bir güzellik katmış. Çamur, kar, rampa, güneş, ne ararsan var bu gezide. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
kazak , mont , bereyi görünce insan inanamıyor...biz buralarda ( antalya ) kısa kollu tişörtle terlerken !!!! paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Semih hocam süpersiniz vallahi.
Okurken cok büyük keyf alarak okudum dilinize sağlık.
Gezi baya eğlenceli, çamurlu ve yorucu olmuş anlaşılan.
Erzincana saygı ve sevgiler

• Beğen
çok güzel bir tur olmuş ayaklarınıza sağlık, serkan beyi de uzun zamandır göremiyorduk onu da görmek güzel....

• Beğen
Ayaklarınıza sağlık çok güzel bir gezi ve paylaşım olmuş

• Beğen
Çok güzel bir gezi olmuş. kelkit Gümüşhane tabelasını da görünce sizinle bir Şiranlı olarak ayrı gurur duydum, gezilerinizin devamını diliyorum.

• Beğen
Geri