Scudo Sports

Bu iki arkadaşı nasıl bilirsiniz(SPD pedal ve ayakkabı)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
1-2 yıllık çömezlikten sonra artık spd pedala geçmeyi düşünüyorum. Fiyat konusundada öğrenci olduğumdan dolayı en fazla fotoğraftaki bu iki arkadaşa sahip olabilirim. (Yani şu daha iyi falan diye 20-40 tl'lik fark olan ürünler önermezseniz sevinirim. Amaç yorum kirliliğini önlemek ve gereken cevabı almaktır.)

Ürünlerin isimleri fotoğrafta yer almakta, yardımlarınız ve ilginiz için teşekkürler. (Shimano spd m520 modeli sanırsam):hhhhhh:

Scudo
Ayni pedalin etrafi metal cerceveli olanini kullaniyorum. Yapmasi beklenen isi yapiyor.

Merlincycle ye bak. Ordan bi ayakkabi sec+pedal menü var sag altta. Daha guzel.bir ayakkabin ve pedalin olur. Baya uyguna geliyor.+ 40 lira kargo da var tabi de pedal baya baya ucuza geliyor :D

@kutlucan Marka takıntınız yoksa merlinden flr f-55 + m520yi bundle deal olarak kargo dahil 173 liraya alın. Bütçenizin oldukça altında, öğrenci işi.

Tour de france'a falan katılmayacaksan gereksiz kardeşim alma.

@celikkadro tesekkurler:hhhhhh:

@Auron Sanchez yurtdisindan da dusunuyorum merlin falan dediginiz gibi daha mantikli tesekkurler hocam:hhhhhh:

@Onur YCL marka takintim kesinlikle yok yaptigi isi yaparsa almamak icin bir sebep yok, cok tesekkurler bakacam ona da:hhhhhh:

@televole2 ama amator yarislarda belki kullanirim:hhhhhh:

Geri