Scudo Sports

Bu hurdadan birşeyler çıkarmı ?

400 lira gibi bir rakamları görecek gibi duruyor kabataslak. Bu kadar masrafa değmez gibi... :confused:

• Beğen
Tepkiler: özgür atalay
Scudo
Tabiki 400 tl gibi bir rakamı vermem.Dediğim gibi yarın kısmetse bisikletçiye götüreceğim bakalım ne diyecek Frenler için.Fren sorunu çözülürse ben bu bisikleti aman aman bir performans beklemeden kısa sürüşlerde antreman amaçlı kullanırım diyorum.Eğer frenler olursa,forumdaki bir abimin verdiği bilgi ile zincirlere bakacağım.Yağlama gibi şeyleri yaptıktan sonra pas için wd40 ile paslarıda söktükmü aşağı-yukarı 50 lira gibi bir rakama kötünün iyisi olur gibime geliyor.

Vee hurda hurda olarak kalıyor.Bugün bisikletçiye güç bela gittim zira fren tutmuyor ayaklar ile durdurmak işe yaramıyor.Neyse bisikletçi tam zamanlı kırtasiye,yarı zamanlı bisikletçi olduğu için akşam 6 da geliyormuş.Bende eve gittim.ön tekerleği çıkardım maşadan.tekerleği janttan çıkarmak istedim ve tahmin edersiniz elimde kaldı.Yani tekrar kapattım ama hava bastığımda hava boşa çıktı.Zaten çok umut yoktu az evvel indirdim depoya doydum artık bisikleti veren akrabam isterse geri götürürüm yada orda paslanmayı bekler iyice.yorum yapan,yardımcı olmaya çalışan tüm foruma teşekkürlerimi iletiyorum.Konum var zaten tur için bisiklet arıyorum oraya önerilerinizi yazarsınız artık kısmet sıfır bisiklete imiş.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geçmiş olsun,bisiklet sürerken,size birşey olmaması sevindirici..

• Beğen
Tepkiler: özgür atalay
Teşekkür ederim.Zaten forumun abileride umutsuz vaka dediklerini duyduktan sonra pek ümidim yoktu demekki böylesi daha hayırlıymış.Bundan sonra bisiklet tavsiyeleri başlığı altındaki konuma tur bisikleti önerilerinizi bekliyorum tekrardan teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri