Scudo Sports

Bu hırsızlıklar ne zaman ve nasıl bitecek?

Scudo
@poet dolma pil kullanırız [emoji4]

Huawei P8 mobil cihazından gönderildi.

Gecmis olsun
Gecen arkadasimin bisikletini fuarda calmislar
Tesadufen basmane ara sokaklarda bir cocuk binerken yakalamislar Cocuk kacmis.

Care bisiklete binen bir sürü insan var güvenli alanlar yaratacagız Mesela ahmetin deposu konak ta mehmetin garajı alsancakta gibi herkes elini tasın altına koyarsa olur
Böylelikle gün içinde bisikletle iş görmek gezmek kolaylaşır..birde bu sağlam kilitlerden almak lazım yoksa hepsini bi şekilde kesiyorlar.

Kilitleri kesiyolar mi açıyorlar mı. Kapkalın kilitlede extra ağırlık olur bisikletlere. Kesilemeyen hafif malzemeden üretilmiş bir kilit yok mu acaba?

biraz konu dışı olacak ama katlanır bisikletler en azından biraz daha güvenli, en azından uygunsa dışarıda bir yerde bırakmadan içeri alınabiliyor yer kaplamıyor çalıştığınız ofise gittiğinizde koca bisikleti koyacak yer bulamasanız bile buna bir yer bulabiliyorsunuz, keşke bisikletlerde katlanma standart olsa ve performanslarını etkilemese, bu şekilde en azından bisikletlerin bir kısmı için bir kurtuluş olabilir, kilitlerin en iyisi zaten videolarda paylaşılmış sadece zaman açısından sorun, iyi kilitler büyük ve ne olursa olsun taşıması zorlar, refah seviyesi ve eğitim bu işleri engeller ülkemiz ve dünya açısından şu an için bu imkansız, dikkatli olup gözünüzün önünden ayırmayacaksınız mümkün olduğu kadar güvenli yerler seçeceksiniz, mesela ben bisikletimi katlanır olduğu için gittiğim spor merkezinde hiçkimsenin ilk etapta göremeyeceği merdiven altına katlayıp koyuyorum tekerlerin arasına da şaseden geçen bir kilit vuruyorum, gözden uzak gönülden uzak oluyor diye düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: papa
@Metela bende de katlanır var ve hırsızlık olayı için baya korunaklı oluyor. Ben mağazaya ve büyük marketlere katlayıp birlikte giriyorum ;) elimden geldiğince yanımda tutuyorum.

• Beğen
Tepkiler: poet
@ismqil

evet en azından birçok noktada yanına alabilme ihtimalinin olması çok güzel bir nimet, taşımana imkan verilmediği yerlerde de, katlandığında bir şekilde güvenli bir yer için de çözüm bulabilme imkanı da tanıyor.

(link)

Bundan sipariş vermeyi düşünüyorum.
Kargo dahil 320TL ye geliyor.
Ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: papa
Bisiklet e ulaşım aracı olarak bakmamak lazım demekki. Binip, gezip gelip, yerine bırakmak lazım.

@illaz sanki bana aldatmaca gibi geldi. İç malzeme detayı pek verilmemiş ve videonun neredeyse tamamında kullanım şekli anlatılmış. Test kısmı çok kısa tutulmuş sanki. Tabi oda sadece makasla ve demir testeresiyle geçiştirme gösterilmiş gibi. Bu fiyatta bir ürüne daha detaylı bir test aşamaları beklerdim.

@illaz
Güzel bir kilite benziyor. Ben de yeni bisiklet aldığımda bunu düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Gargenchua
Benim dahon katlanır da disk yok. Disk kilidi takamam demi? Yada arka tekere disk taktirabilirmiyim sadece sırf kilit sistemi için [emoji4]

Geri