Hurkan Kartal
Üye
- Tepki
- 3
Merhaba arkadaşlar, işten eve dönerken bir bmx gördüm ve çok hoşuma gitti. Eve gider gitmez bmx hakkında biraz araştırma yaptım ve 2. el ucuz bir bmx aldım. Sadece hevesim geçsin diye almıştım o bmx'i fakat şimdi bu işi yapmayı çok istiyorum. Bmx 16 kg ağırlığında, cuma günü elime geçecek. Daha önce bmx kullanmamış birisi için bu bmx fazla mı ağır acaba? Bu forumda da ağır bir bmx'le başlamanın daha iyi olacağını söylüyorlar. Bu doğru mudur?
Ve tabii hareketleri öğrenmek konusunda endişelerim var. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kişiler ne yazık ki yok. Kendi imkanlarımla öğrenmek zorundayım. Daha hangi hareketlerden başlayacağımı dahi bilmiyorum
18 yaşıma yeni girdim, 1.80 boyunda yaklaşık 65 kilo civarındayım. 1.5 yıldır ciddi anlamda vücut geliştirmekle uğraşıyorum, kiloma göre oldukça kuvvetli olduğumu söyleyebilirim. Ayrıca hemen bir kask ve dizlikte satın aldım 
Benim durumumu göz önünde bulundurarak önerilerde bulunabilir misiniz? Öğrenme aşamasını daha sorunsuz atlatmam için hangi hareketleri hangi sırayla öğrenmeliyim. Kendi başıma internetten izlediklerimi yaparak bu işi öğrenebilir miyim? Aldığım bmx hatalı bir seçim mi oldu sizce. Daha profesyonel bir bisikletle mi başlamalıydım sizce? Yardımlarınız için teşekkürler
Ve tabii hareketleri öğrenmek konusunda endişelerim var. Bana bu konuda yardımcı olabilecek kişiler ne yazık ki yok. Kendi imkanlarımla öğrenmek zorundayım. Daha hangi hareketlerden başlayacağımı dahi bilmiyorum
Benim durumumu göz önünde bulundurarak önerilerde bulunabilir misiniz? Öğrenme aşamasını daha sorunsuz atlatmam için hangi hareketleri hangi sırayla öğrenmeliyim. Kendi başıma internetten izlediklerimi yaparak bu işi öğrenebilir miyim? Aldığım bmx hatalı bir seçim mi oldu sizce. Daha profesyonel bir bisikletle mi başlamalıydım sizce? Yardımlarınız için teşekkürler