Scudo Sports

Bu güzel modellerden hangisini almalıyım ?

Scudo
İkisi arasında seçimim Kron olurdu. Yaşadığınız şehirdeki servis olanaklarına da bakın.

bence de kron daha güzel görünüyo özelliğine değilde görünüşüne göre bakarak karar verdim zaten :D

@DKN Hocam bir sorum olacaktı da şuan konu açamıyorum daha yeni üyeyim bisikletlerle aram pek iyi değildir benim , beğendiğim bir bisiklet var bir kaç özelliği var bunları alta yazacam sizce iyi midir bu özellikleri ? şehir bisikleti almayı düşünüyorum da boyum 1.77 kilomda 55 Bisikletin adı Salcano CITY LIFE 30 V

• TİPİ
  • 700C TREKKING
  • KADRO
  • Alüminyum kadro
  • MAŞA
  • Hi-ten maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-TX800 Tourney 24 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • 18" - 20"
  • ORTA GÖBEK
  • Chin Haur CH-51 kaset
  • AYNA VE KOL
  • Sr Suntour XR178 48t/38t/28t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Tektro 837 alüminyum V fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano STEF51
  • RUBLE
  • Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano TZ31 ön değiştirici
  • GİDON
  • -
  • BOĞAZ
  • -
  • SELE BORUSU
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • SELE
  • Salcano logolu jel takviyeli sele
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ
  • TREKKING COMFORT reflektörlü lastik
  • JANT SETİ
  • Salcano XPRO HB 32h jant seti
  • AĞIRLIK
  • 12,42 kg

Arkadaşlar merhabalar,
Bende yeni üye olmam sebebiyle konu açamamaktayım ve siteyi oldukça fazla araştırdım. Acil olan durumum için bir cevap bulamadım. Arkadaşımız kararını vermiş göründüğü için bende burda sorumu yöneltemek istiyorum müsadenizle..

1300 - 1500 Euro (KDV Dahil) Bütçem var ve hangi bisikleti almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok..

Bu paraya alınabilecek en iyi MTB ( Dağ bisikleti) diye adlandırılan sınıftan hangi marka ve modeli almalıyım ? Basitce gerekçeli söyleyebilirmisiniz ?

Bir önemli not : Focus Limeted diye bir bisikleti 1300 Euro'ya verebileceğini söyleyen bir satıcı ile karşılaştım. Nedir özelliği dediğimde, full XT dedi ve bende araştırmam gerek diyip ayrıldım.

Bisikletler ilgili hiç bir deneyimim yok ve marka,model, kadro, takım, xt,sls,105, vs. vs. bir iki satıcan bu kelimeleri duydum.

Teşekkürler şimdiden..

Hiç kimse yardımcı olmadığı için kendi çabalarımla birşeyler yaptım.. Scott scale 960 aldım. En azından renkleri güzel..

@Nsn Yol bisikletlerine bakıp dağ bisikleti almışsınız. Nasıl oldu bu iş? Bisikleti nerde, nasıl yollarda ve ne amaçla kullanacaksınız?

Düzeltiyorum: yol bisikleti bakan siz değildiniz. DKN idi.

@DKN Ne yaptınız? Aldınız mı?

Sayın Orhan A. Merhabalar,

Ben işe gidip gelmek için kullanacağım çoğunlukla fakat arada sahilde dolaşabilirim.

Dağ bisikleti aldim, çünki geniş tekerlekler daha güvenli olacaktır diye düşündüm. (Yolda karşılaşabileceğim problemler açısından) İnce tekerlekli ve Süspansiyon olmaması bana problem yaratacak gibiydi. Daha rahat edeceğimi düşündüğüm için aldım. Yarın teslim alıp denemeler yapcağım.

Anladığım kadarıyla asfalt yolda kullanacaksınız. Dağ bisikleti doğru bir tercih olmamış. Size gerekli olan bisiklet şehir-tur bisikleti olarak adlandırılan, yol bisikleti ile dağ bisikleti arasında bir melez olan bisiklet türüdür. Bu türde de iki tercih yapabilirsiniz: yol bisikletine daha yakın olan, fitness ya da spor bisikleti olarak adlandırılan bisiklet ve cross bisikleti olarak adlandırılan ve dağ bisikletine daha yakın olan bisiklet. Örneğin Merida speeder, fitness bisikletidir, yol bisikletine çok benzer, gidonu düzdür ve yüksek oturumludur; Merida crossway cross bisikletidir, hem asfalt ve hem de hafif arazide kullanılabilir, ön süspansiyonu vardır, disk frenlidir. Her iki bisiklet türü de şehir-tur bisikleti sınıfına girer ve size dağ bisikletinden çok çok daha uygundur.

Benim önerim, sadece asfaltta kullanacaksanız düz gidonlu, üçlü aynakollu, düz maşalı, V frenli bir bisiklet almanızdır.

Çok teşekkürler, dün yazmış olsaydınız farklı birşey almış olabilirdim ama artık çok geç. Uygun gelmediği durumda belki ilerki tarihte değiştirebilirim.

(link) için bir şey diyemeyeceğim çünkü model çıkmıyor, hangi modeli ki?

Geri