Scudo Sports

Bu göbek nasıl eriyecek?

Sandviç arasına koydum erisin göbekler.

Dosyalar

• ba40d3b3b260d0caf4fc06873dc07659.jpeg
    ba40d3b3b260d0caf4fc06873dc07659.jpeg
    42,9 KB · Okunma: 35
Scudo
Canım İzmir’imin söğüşü meşhur; bomba momba yeni nesil icatlar 😁
Zaten sözcüğün yanına ünlem koydum.😌 İzmir diyince boyoz derim ben.😏
Hatta 3-1 derim millet maç sonucu sanar.😅

Macaron değmez, bir lokmalar bir şey. Denemedim ama éclaire güzel olabilir. İzmir'de şu meşhur! denilen İzmir bombayı ayranla denemiştim. Güzel oluyor.😅
Turşuyu kolaya banıp yemek fantastik geliyordu, bomba-ayran daha az değilmiş.

319809 dosyayı görüntüle
Benim bildiğim daha çok Balkanlarda var bu tatlıyla yoğurttur, ayrandır alışkanlığı. Trakya tarafında tatlının yanına bi manda yoğurdu falan istediğinizde yadırgamazlar hiç.

Şaka maka konu çok hoş yerlere gitti :D

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Benim bildiğim daha çok Balkanlarda var bu tatlıyla yoğurttur, ayrandır alışkanlığı. Trakya tarafında tatlının yanına bi manda yoğurdu falan istediğinizde yadırgamazlar hiç...

Ev baklavası yoğurtla birlikte ikram edilirdi eskiden. Artık global ürünler Türkiye'ye özel olarak şeker oranı yükseltilerek üretiliyor.

...Şaka maka konu çok hoş yerlere gitti :D

Forumun geneli öyle son günlerde.

Benim bildiğim daha çok Balkanlarda var bu tatlıyla yoğurttur, ayrandır alışkanlığı. Trakya tarafında tatlının yanına bi manda yoğurdu falan istediğinizde yadırgamazlar hiç.

Şaka maka konu çok hoş yerlere gitti :D
Etme gözünü sevem, cesaretlendirme @Cemal Ç. yi
Onun hayal gücünün sınırlarını bilmiyon, yemeye içmeye tövbe ettirir.
Kuruvasanın içine sucuk, salam, yumurta, ton balığı koyup tost yaptım dedikten sonra günlerce tost yiyemedim.
Bir de Cemal'e kedi deme. Kızıyo

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
dostlar selamlar
yaklaşık 2 aydır bisikleti uzaktan bile göremedik taşınma telaşesi yüzünden. göbek iyice şişti nasıl eritiriz derken üzerine nasıl koyulur yorumlarını okuyoruz. iş sebebiyle eskişehir den bursa ya taşınma arefesindeyim daha gelmeden güzel sandviçciler öğrendik bile :D bakıyorum burda daepey bursalı varmış. bisiklet gruplarına dahil olmadan yeme içme gruplarına dahil olucaz gibi görünüyo. işin kötüsü bu tarifteki sandviççiye ofisim de yakın. mecburen yarın gidip deniycez :komik:
taşıma işleri bitence hangi gruplara dahil oluruz o konuda da destek olursunuz diye umuyorum böyle gastronomi tavsiylerine biyerde dur demek lazım
Hoş geldiniz. Bursa'da bisiklet grupları gayet aktif. Spontan Bisikletçiler, Bursa Bisiklet Kulübü, Bursa Tur Komitesi bildiğim gruplar arasında. Instagram üzerinden sayfalarına ulaşarak rotalar ve buluşma zamanları hakkında bilgi alabilirsiniz.
Turşuyu kolaya banıp yemek fantastik geliyordu, bomba-ayran daha az değilmiş.

319809 dosyayı görüntüle
Abi konuya bombayı bıraktın sonunda 😅 Konu amacına ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
konunun uzmanı değilim elbet, sadece kişisel tecrübemi yazayım. zamanında sabah 25km akşam 25km işe gelip gider yediğimden içtiğimden pek kısmazdım. o zamanlar hariç 40 yaş sonrası sıfır göbekli başka bir dönemim olmadı.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Şeyma haklı.

450863688_886793673489322_121163801657874324_n.jpg

İyi ki bu başlığı takip etmiyorum.

Yav şakası bi yana cidden mutluluk cehalet ya. Ne sağlık derdin var, ne siyaset derdin var, ne tarih, ne kültür, ne spor hiç bi bok yok. Birileri bişey anlatıyor mesela aklına yatıyor inanıyorsun ama çaktırmıyorsun ki başka ortamlarda kendi fikrin gibi satabilesin. Güzel hayat ya valla.

Mesela Muhteşem Yüzyıl’ın gösterdiğini Osmanlı tarihi diye öğrenen ve ölümüne savunan insanlar var. Üstelik sadece bizden bahsetmiyorum; Romanya’da, Hindistan’da falan da var bu tipler 🤦🏼‍♂️

Yav şakası bi yana cidden mutluluk cehalet ya. Ne sağlık derdin var, ne siyaset derdin var, ne tarih, ne kültür, ne spor hiç bi bok yok. Birileri bişey anlatıyor mesela aklına yatıyor inanıyorsun ama çaktırmıyorsun ki başka ortamlarda kendi fikrin gibi satabilesin. Güzel hayat ya valla.

Mesela Muhteşem Yüzyıl’ın gösterdiğini Osmanlı tarihi diye öğrenen ve ölümüne savunan insanlar var. Üstelik sadece bizden bahsetmiyorum; Romanya’da, Hindistan’da falan da var bu tipler 🤦🏼‍♂️

Yukarıdaki söylediklerinden bağımsız sende bir şey farkettim.Hep bu konuya geliyorsun ve içten içe '' ah ulan ah @Can Çelik gibi brokolili pizzaları,kedi hamlet gibi de kebapları gömeyim'' diyorsun.
Kendini rahat bırak ,sal gitsin.Şimdi 90 sın 100 olduktan sonra zaten hiçbir şey farketmiyor

@Mehmet Altuğ Aksanı beni etkiledi. Pespaye amerikalı gibi "çaklıt" demiyor, asilzade ingiliz gibi "çoklıt" diyor. Kendi dilini bırakıp tamamen british konuşursa evimin hanımı yapabilirim.

@Umur Bora Evli barklı adamsın zaten. Kilo alınca eşin boşayacak değil ya. Sal gitsin. Boğazda 20 km sür. Sonra göm künefeyi.

Bu başlığa girmediğimden beri 2 kg vermişim bir haftada ay sonu yine editlerim.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
@Mehmet Altuğ Aksanı beni etkiledi. Pespaye amerikalı gibi "çaklıt" demiyor, asilzade ingiliz gibi "çoklıt" diyor. Kendi dilini bırakıp tamamen british konuşursa evimin hanımı yapabilirim.

@Umur Bora Evli barklı adamsın zaten. Kilo alınca eşin boşayacak değil ya. Sal gitsin. Boğazda 20 km sür. Sonra göm künefeyi.

Yöneticilere tarafımca şikayet edildin.(Gerekçe Türkçe yazım kurallarına dikkat etmemek.)
Elin formal İngilizce'si,native İngilizce'si ile uğraşacağına özel isimlerin baş harflerini büyük yap.Çaklıt, Çoklıt gibi.

319680 dosyayı görüntüle

Bu uygulama eğer gerçekten sabırlı olursanız birkaç hafta içerisinde fark edilir seviyeye getiriyor. Vücut ağırlığını kullanıyor. İnternetten ağırlıkla ilgili çalışmalara ulaşabilirsiniz.

Bu tip uygulamaların en önemli noktası gün aşırı yada her gün nasıl yapılıyorsa istikrarlı bir şekilde uymak. Bir çok kişi (ben dahil) gaza gelip bir kaç gün yapıp sonrasıdna salıyoruz. TAbi benim ki göbek eritmek maksaktlı değil diğer uygulamalarındaki gibi azıcık şekle girmek temelli.
Youtube >> Hybrid Calisthenics (dambıla da gerek yok)
Aklıma bu kanal geldi. Günlük 12 hareket ve hareket başına 30sn ile forma girebileceğinizi anlatıyordu. Bu ve buna benzer youtube kanalları oldukça fazla. Üst alıntı da dediğim gibi istikrar önemli. Galiba salona gidince "o kadar para verdik yapalım bari" zihniyeti ile spor yapılıyor gibi geliyor.

hayatımda yediğim en manasız tatlılardan biri olabilir
söğüşü severim ben de
Video fıkrasına gülünmeyen adamın yeniden canlandırması olmuş.

Kendi arkadaşımdan örnek vereyim. Nisan sonunda doktora gittiğinde "bu şekilde devam edersen, karaciğerini eline alırsın sonrasında da mezarı boylarsın" demesi üzerine diyete başladı. Galiba @Can Çelik ile kola-cips konusunda yarışabilecek ender kişilerdendi. Arkadaşım gerek psikolojik sıkıntıları sebebi ile gerekse pandemi sonrası her şeyden elini çekip evden bilgisayara başında yaşaması ile 120kg civarlarına ulaşmıştı. Beslenmesinin temeli kola, cips, hazır noddle vb. gıdalar üzerine geçiriyordu. Öncelikle mayıs ayı itibari ile hayatından azalta usulü kolayı ve hazır gıdaları çıkardı. Her akşam git-gel toplamda 10km yürüyüp ardından eve vardığın ip atlıyordu. Temmuz itibari ile kendisi ile hemen hemen her akşam bisiklete çıkmaya başladık. ilk başlarda 10km yapıyorken şu anda benle çıktığında +35km yapıyor. Tempomuz çok yüksek olmuyor ortalamamız benim dağ bisikleti ile çıktığım ile hemen hemen aynı oluyor. Ama istikrarlı bir şekilde her akşam sürüş yapıyor. Kendisi şuanda 98 kiloya düştü hala kilosu var. Kendi hedefinin 2016 yılındaki gibi 75-78 kilo civarına düşmek olduğunu aktarıyor.

Başlıkta olmam bile suç teşkil ediyor. Değil göbek, vücudumda eritecek yağ yok aksine kilo alıp onu da özellikle üst vücuda yayma derdindeyim. Herkesin tavsiyesine uyup yatarken makarna yemeye başlayacağım. Üst taraftaki spor uygulamalarından seçtiğim bir tanesini de aktif uygulamaya başlayacağım. 1 aydır spor sonrası soğuk duşa alıştırıyorum kendimi hemen hemen alıştım sayılır. Yarınlar yokmuş gibi yesem de bir şekilde eriyor.

• Beğen
Tepkiler: Hellheimr
Hocam soğuk duşun özel bir sebebi var mı?
Ben sıcak suyu severim, ama çevremde aktif spor ve atletizm ile uğraşanların önerisi üzerine bu yola girdim. Spor sonrasında kasların sıkışlaştığını, kan dolaşımı ve metabolizmanın hızlandığını bahsettiler. Nehir, ırmak veya dere gibi tatlı su kaynaklarını denize göre her zaman tercih etmemde bu yönde bir etken oldu. Benzeri şekilde soğuk duşa ek olarak buz banyosu yapanlarda bir hayli fazla. Ona imkan verecek ne buzum var ne de içine sığabileceğim küvet benzeri bir şey. Bunlara ek olarak ayrıca merak ile Türkçe kaynaklardan faydası zararı adına bir kaç yazı okudum. Zaten arama motoruna da yazınca ilk çıkan siteler
(link)
(link) şeklindeydi.
Soğuk su ile duş aldıktan sonra çok zinde oluyorum, aslında bunu gündüz spor yapıp sonrasında yapılsa çok daha faydası olabilirdi. Ben gece 23te bisikletten gelip duş alınca biraz değişik oluyor.

Ayrıca alttaki video ilgimi çekmişti. Yine instagramdan takip ettiğim belli başlı sporcular buz banyosunu her gün yapıyor. Hatta bir tanesi "bilmem kaçıncı gün" şeklinde sayıyordu. Ayrıca videoda adı geçen Doruk Taraktaş'ın da bir ara çok reklamı çıkıyordu. Adamalar yarı çıplak sırtlarında trekking çanta ile karda yürüyorlardı.

• Beğen
Tepkiler: Hellheimr
Geri