Scudo Sports

Bu forma orijinal mi?

benim decathlondan aldığım formalar bundan çok daha kaliteli, kol ve bel kısmında @orneken nin dediği gibi kaymayı önleyici lastik olması gerekmez mi, böyle sanki don lastiği geçirmişler gibi görünüyor :D

Scudo
140 TL'ye alt-üst forma. Hem de Nike ! Mümkün değil.

Kırık değil kırık olsa duramazdik

%100 orjinal çin. 30 dolar civarına satılıyor aliexpress de. kullanılmaz ürünler değil. ben uzun sürüşlerde çin taytımı kullanıyorum mesela. poc, hincapie pişik yapıyor :D

fermuarına bak ykk ise orjinaldir ama aliexpress gibi duruyor lastiklerinden.

Hacı abi bunları alanyada yerli turiste 10 tlye yabancı turiste 100 tlye satıyorlar ama 140 tlye decathlondan 7 tane forma alırdın üstüne birde dua alırdın :D..

(link)

(link)

Formayı bilmiyorum ama görünen çıplak ayak orijinal:))

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orijinal mi bilemiyorum ama iş görüyorsa bence çok da abartılı bi fiyat değil. Çakma gibi bi görüntüye sahip olmadığı kanaatindeyim. Bi de dolandırıcılık olarak algılamayın hemen. Satan şahısta orijinal diye almış olabilir.

@mekolac forma orjinal değil. Birincisi formanın kumaşı, giydiğinde üzerinde katlanacak ve bol duracak. Rüzgarı yiyecek de yiyecek. Orjinal forma vücudunua zank diye yapışır, vücudunun şeklini alır, yani iyi esner.
Asıl emin olduğum yer ise formanın bitiş yerlerinde bulunan lastikler. Bu lastikler vücuda yapışıyor ve formanın kaymasını engelliyor. Sizin formada bu lastikler yok

13022_1.jpg

@mekolac
Livestrong forma almayı düşünüyordum.Aliexpress yada muadili firmalardaki çakma modellerde bunu göremedim.
2016 model ise bilemem.Ce etiketine bakın eğer böyleyse orjin olma ihtimali daha yüksek.

CE-and-China-Export.jpg

• Beğen
Tepkiler: pilot ve orneken
Adamlar sertfika logosunun bile çakmasını yapmış. China export hahaha çok akıllıca.Formanın sahteliği bunun yanında devede kulak.

Bir tekstilci olarak almış olduğunuz forma malesef orijinal değil. Orijinal ürünlerin dikişleri baskıları ve etiketleri daha muazzam ve kalitede olur dizin elinizde ki formaya dikkatli bakın dikişleri sıradan ve en dikkat çekici yaka kısmındaki dikiş ve beden baskısı yamuk.

Geri