Scudo Sports

bu eski brooks sele ile başladı herşey

tansu berkay

Forum Demirbaşı
Tepki
360
Bisiklet
Colnago
ikinci el aldığım boorks seleyi yenilemeye başladım sizlerlede burada paylaşmak istedim yenilenmiş resimlerini yakında paylaşırım ama anladığın kadarıyla bende aranıza katılmak üzereyim bu seleyi toplarken kendime birde Single Speed kadro ve maşa aldım onlarında resimlerini yakında ekleyip başınızı ağrıtmaya başlayacağım bilginize :)

Scudo
merakla bekliyorum bu fixed lerden çok güzel bisikletler çıkıyo.

• Beğen
Tepkiler: tansu berkay
Gelin gelin :)

O sele temizlenince acayip guzel gorunucek gibi geliyo. Sifir alinca fazla parlak bana gore.

• Beğen
aslında bu selede oldukca sıfırlandı tüm parçaları krom kaplandı selenin üstü her ne kadar istemesemde deri kaplamak zorunda kaldım bitmiş hali ile yorumlarınızı bekliyorum..

bitmiş halini merakla bekliyoruz . benim single ımda da aynı ön maşadan var :)

• Beğen
gördüğüm kadarıyla brooks değil. çekoslovak yapımı tourist e çok benziyo...keşke kaplatmasaydınız ılık suda yumuşatıp şekil verip öndeki alt vidasını gerip vazelinleseydiniz çok sağlıklı ve uzun ömürlü olurdu ve keşke perçinlerinden ayırmasaydınız... olsun krom olmasaydı =( neyse elinize sağlık yine de böyle de kötü değil. bir dahaki sefere artık. kolay gelsn iyi toplamalar =)

@sonay eruz

aynen katılıyorum ve önceden haber almak isterdim ama bunlara acemilik evresi demek doğru olur gibi..
malzemeleri tanımak doğru parçaya para vermek önemli olduğunu tecrube edinmeden olmuyor

• Beğen
Tepkiler: sonay eruz
Brooks degil miymis bu? Buna benzeyen modellerini biliyorum ama uzmani degilim konunun

bildiğim kadarıyla arka perçinleri bu şekilde tam arkaya bakan brooks yok... fotolardan görerek, aynısı bende var daha doğrusu arkadaşımda ve brooks değil.

@Can Özbek

teşekkürler :) gerçi yanlış ata oynamışız ama olsun harika bir masa üstü aksesuarı oldu....

seleyi tanıyamadım.ilk halinden eser yok.çok güzel olmuş.kadro ve maşanızda çok güzel.sonucu merakla bekliyorum.ortaya mütiş birşey çıkıcak gibi duruyo.hadi hayırlısı...

@umutkahraman

teşekkürler ama proje çok ciddi yön değiştirdi :) yeni bir kadro peşindeyim şu an
eğer doğru kadroysa onunlada ilgili bilgi ve paylaşım yaparım...

Abi millet kadro bulur bunun üzerine bisiklet toplamaya karar verir :D
Yanlış anlama dalga geçmek için söylemiyorum ama sele alıp bisiklet toplayan ilk seni gördüm :D
Helal olsun :D

Geri