Scudo Sports

bu da sait babanın SPECIALIZED i antep

bence güzel bir bisiklet ama ben hasan abiden yanayım bazı firmalar üretiyor taklit yapanlar ise o firmanın adını kullanarak satış yapıyor bu hiç adil değil kendilerine yeni isim basıp piyasaya sürseler daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
Çok merak ettiğim bisikletli SPECIALIZED diye satmak gibi bi plan mı vardı da malı hurdalık ettin dibe indirdin gibi şeyler söyleniyor, sonuçta kadro sahte bir mal sahteyse sahtedir bu kadar basit onun dışında donanım iyi.

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
o bisiklet sahte katrosa bedava verecegim ama bide
artık beni ilgilendirmiyor yok sahte yok cin malı yok şöyle
istediginizi yazın hele hasan yazdı yazacagını
eline saglık hasan kardeş tüm yorum yazanlar dan
da eline saglık

İyide burası bir forum amaç bilgi paylaşımı bunda bu kadar olay yapacak ne var anlamadım.

Kadro geometrisi ilk gelen kron zeonlara benziyor :D

Slm Kardeş çok Güzel Olmuş Gerçekten.vede özellikle Renk Seçimin Harika.umarım Daha
Iyilerine Kazasız Binmek Nasip Olur.iyi Forumlar...

srdar abi sahte mahte canavar bi makina bu mikail in kullandığı kadromuydu abi bu ???
bird burda yazılanlara kafanı takma herkes kendi malından başka mala iyi demek istemiyo bi çekmemezlik söz konusu olabiliyor adam sahte mahte hakkını vermiş aletin gerçeğiinden daha güzel saygılar

Pedallari degistir alkisliycam :) cok guzel...
Evet yorumlar konusunda haklisin 2.el ilanina donmus :D

Daha satmadan "ya sahte diye satsan diyen bile var :)"

Gule gule kullan :)

Güle güle kullan kimin ne dediği değil,senin ne düşündüğün önemlidir.Altındaki bisikletin 10 milyar vs olmasına gerek yok.Bu iş gönül işidir...

• Beğen
Tepkiler: murty
@swattr

size katılıyorum hakkını veremedikten sonra altın kaplama bile olsa bi işe yaramaz:D :D

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
antepte herseyin çakması war diyorlardıda inanmazdım SPECIALIZED cakmasını görünce hak veriyorum anteplilerden korkulur

lafı saptırmayalım kötü anlamda kullanmadım ok ;)

herkes pedaalara yorum yapmış ndnse hiç bisiklete yorum yok güzel bisiklet kazasız belasız binmeyi nasip etsin allah

Yiğit,sene olmuş 2012 eski de kalması normal değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: CNC
Geri