Scudo Sports

Bu da oldu: "Eşim bisikletiyle aşk yaşıyor, boşanmak istiyorum"

Kesin bizim forumdan biri :koptum:

Scudo
Hiçbişeyi kalmamış ama şimdi kocasında bişey bırakmamaya niyetli sanırım..

Türkiye de hafta sonları kim bilir kaç erkek banyoya kapanmıs hobisinde kullandığı esyaları temizliyor? (maalesef eşinden benzer tepkileri gören arkadasları biliyorum.)

(link)

Olayı road.cc haber yapmış alttaki yorumları okumalısınız :D

-Kadının problemi nedir?o_O
-Olayda bisiklet tekil olarak kullanılmış. Ne demek yani adamın bir bisikleti mi var:kötü:
-Güzel adam :harika:

woman-divorces-husband-bike-obsession.jpg

Bicycling Magazine'e de çıkmış :)

(link)

Öncelikle haberi komik bulmadım, ikincisi bunu mizah yapan ve gülen zihniyeti anlamadım, üçüncüsü kadını haklı buldum.

Ruh biliminde saplantı terimin oluşundan dolayı bir insanın (cinsiyeti ve cinsel yönelimi önemli değil) sürekli bir nesneye zaman harcaması sağlıklı olmayacağını düşündürtüyor. Söz konusu durum sağlıksız olmasa da bir evde birlikte yaşamaya anlaşmış (bu anlaşmanın kökünde duygusal iletişim var) iki insandan birisinin diğerinin saplantılığından ürkebilir. Burada gülüp eğlenenlere soruyorum; ailenizdeki veya ev arkadaşınızdan biri –anneniz, olur, babanız olur, eşiniz olur, çocuğunuz, okul arkadaşınız olur- sürekli bir nesneye bakıyor, temizliyor, aşırı zaman ayıyor. Acaba “ohh ne güzel” mi deyeceksiniz. “psikolojisi iyi değil” mi deyeceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Haber komik değil zaten, sinir bozucu. Ama şu cümlenin üstüne her türlü mizah mübah.

""Psikolojim bozuldu, çok yıprandım. Hiçbir şeyim kalmadı" diyen Yağmur Z., 400 bin TL tazminat talep etti. " psikolojin bozuluyorsa ayrılıp bitirirsin. 400 000 lira tazminat ne oluyor? Adamın hayatına ipotek koymaya çalışmış bildiğin. Adamın maaşı 3000 lira olsa 10 yıldan uzun bir süre tek kuruş harcamadan maaşı doğrudan kadına vermesi lazım ki o tazminat ödensin. Gerçekten psikolojisi bozukmuş.

@mühdr
Psikolojisi iyi değil, tedavi ettireyim derim. Sonuçta sevdiğim insan. Ayrılmak istiyorum 400 000 lira tazminat istiyorum demem.

@mühdr
Muhtemelen sıkıntılı bir durum var denilecek;psikiyatriste yönlendirilecek,arkasında durulacak ,bırakıp gidilmeyecek bayanın yaptığı gibi.

Sen o kadar paralar harca bisikleti hafifletecem diye sonra hanim gelsin iki laf soksun ardindan mahkeme celbi çeksin gelde 120 kilo olma bu dert ile :(

Türkiye'de haberciliği ne sanıyorsunuz? Haberde hiçbir detay yok, bildiğiniz futbol haberleri sayfasındaki söylediği iddia edildi gibi haber. Eşin tedaviye yönlendirmediğini nasıl biliyorsunuz? Yetişkin insanı hele hele Türkiye'de bir kadının bir erkeği psikolojik tedaviye kabul ettirmesi kolay mı? İkincisi 400 bin TL tazminat muhabbetine inanan var mı?

Ben size az çok kurguyu anlatayım. İki yıllık ilişkiden bahsediyoruz yani kadının psikolojisinin bozulduğuna, hayal kırıklığına uğradığına, evliliğin kaynar su olup başından dökülmüş gibi hissettiğine eminim (yeni evlendiğiniz eşinizin böyle saplantısı olsa siz güllük gülistanlık mı kalacaksınız yoksa böyle karıyı ... deyip götüne tekme mi atacaksınız?) ve eşinin tedavi görmesini istediğine adım gibi eminim. Belli ki saplantı ilerleyince ve eş tedaviye yanaşmayınca soluğunu avukatın yanında almış. Avukatta hukuku kullanarak 400 bin TL tazminattan talep etmiş, sanki alabilecek gibi.

Ayrıca korkmayın hukuk dilinde cinsiyet (erkek, kadın) yoktur, eş vardır. Bu durum zıt olsaydı da erkek, kadından isteyecekti ki bu nafaka, tazminat saçmalığından dolayı kadınlar da mağdur oluyor yani hâkim karar mantığında cinsiyet yok. Örneğin kadınların nafakadan mağdur olduğu durumlar da çok fazla. Benim bir bildiğim kadın tıp doktoru boşandı ve boşandığı erkeğe yüklü miktarda nafaka ödüyor, öyle ki erkek aldığı nafakadan dolayı çalışmıyor.

@Mustafa Zeybek

@hamlet2006

@mühdr konu hakkında bir şey demeyeceğim ama gerçekten şu 'iddia edildi' haberciliğini çok aşırı talep gösteriliyor ve itimat ediliyor ve ilginçtir ki, iddiadan ötesi olmayan haberler en çok tutan haberler oluyor.

@Anonim
Birde isvicreli bilim adamlarinin abuk sabuk arastirmalari var başkan . Kim olduklari belli degil ama bu bilim adamlarinin :D

• Beğen
Tepkiler: Scutoid
(link)

Yabanci bisiklet basınına da konu olmuş

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@atasoy
Faydasız şeylerde hemen dünya basınında yer buluyoruz

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Acaba son durum nedir ki? Bisikletçi arkadaşı forumda tanıyan var mı ki?

Geri