Bir söz vardı, tam hatırlayamadım ama mealen "Destanlar yazılı hale gelmeden çok daha önceki zamanların sözlü hikayeleridir" falan gibi...
Bu tip haberler de ortaya çıkmadan çok daha önceki zamanların yaşanmışlıklarının göstergesi galiba...
Öncelikle ilişki dinamikleri çok katmanlıdır.Birikimler,doyumsuzluklar,sevgi ve saygının kaybolmaya başlaması,aile yapıları,maddi sorunlar v.b....
Bazen -diş macununun ortasından sıktın, dibinden neden sıkmadın?- tartışması bile ilişkileri bitirebilir.
Evliliğe çok anlam yükleyen bir toplumuz.Oysa flört ederken her çift, hobileriyle kabul edilirse uyumlu bir ilişki kurulabilir...
Bu pedalşör evlenince birden bire bisiklet gökten zembille inmedi ya...
Link veremiyorum özür dilerim ancak bu ülkede sokak ortasında öldürülen erkek sayısı öldürülen kadın sayısının cok ama çok üzerindedir. Hal böyle iken eşinden bisiklet hobisi için dahi anlayış göremeyen bir adam eşine hiç şiddet uygulamamis bir adam neden 400.000 lira tazminat ödesin? Bunun daha nafakası var. Yardım nafakası iştirak nafakasi var. Kadının sırf kocadan gelen para kesilmesin diye sigortasız çalışıp her ay kocayı intihara sürüklemesi var. Koca hayatına saygıdeğer onurlu bir insan sokup yeni bir evlilik yapınca sirf kocası üç işte birden çalışmasın diye çalışıp eski eşin nafakasını ödeyen cefakar kadını var. Bu gözler boşanma sebebi olarak avukatına "evlenmeden evvel kızlarin resimlerini begeniyormus ben bunu kaldıramam" diyen kadınlar gördü . Kadınlara kadınlar daha çok zulmediyor. Maksadımi astiysam özür dilerim hakarete varan bir söylem içinde bulunduysam ayrıca özür dilerim.
Bu haberin tamamen zırva olması ihtimali de var. SABAH yapmış ki dönüp bakmam, yetmemiş Cumhuriyet alıntılamış. O da yıllardır okuduklarımdan biridir, hala anlam veremiyorum. Zaytung parodisi gibi bir hikaye.
Haberin bir aslı varsa eğer, alacak verecek meselesine indirgenmiş bir müessese, evlilik, ortaklık, kardeşlik, sevgililik her neyse kendinin karikatürüne dönmüş demektir.
Bu boşanma vakasının gerçek, haberinse bisikletçi adamı kafadan kontak, karısını da para düşkünü bir fırsatçı gibi göstererek sansasyon kovalayan bir ucuzluk olduğunu düşünüyorum
Bu benim geleceğim Ben bisikletime ismi (Eleanor) ile hitap ettikçe kız arkadaşım çıldırıyordu.Kıskançlıktan kadroyu tekmelediği olmuştur.Tabii ki o malum soruyu da sordu ''Bisiklet mi ? Ben mi ?''.Şu anda Eleanor ile hayatımıza daha mutlu bir şekilde devam ediyoruz.Kızacaksınız ama evlenmeyin !!
Çok haklısın abi onlar olmadan olmuyor.Ama birşey öğrendiğim bisiklet kadınlar kadar bizi yormuyor.Yeri geliyor kilo verdiriyor (Bana 45 kilo verdirdi) yeri geliyor stress attırıyor,mutlu ediyor,cok konusmuyor en fazla arada yağlamazsan bakım yapmazsan garip sesler çıkartıyor.Herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok ama kız arkadaşımdan sonra kilo aldım,daha sinirli birisi haline geldim,onunla zaman geçirmekten bisikletime binemedim bunaldım.Abartma ulen dediğinizi duyar gibiyim ama benim görüşüm bu Ya da ben daha mükemmel kadınla tanışmadım
Ama şunu da unutmayın:
Kadınlar, aslında seçtiğiniz (ya da tahammül ettiğiniz) erkeksiniz!
Erkekler, aslında seçtiğiniz (ya da tahammül ettiğiniz) kadınsınız!
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi