Scudo Sports

bu da kasap usulü gıant

birinci sınıf bi tt ye sadece güçlü bir binici yakışır bu aheste sürüşlere gelicek bir bi bisiklet değil bunun farklı bir modelini kullanmıştım arkadaşımda ve açılarını ve rijiditesini çok beğenmiştim az çok tahmin ediyorum ne olduğunu kazasız belasız sürersin inşallah

Scudo
@burgazz

cant setinin nereden geldiğini forum da reklam olması diye açıklamayacağım ama fiyatı 1100 euro ilginize teşekkürler.

Kıskanmamak mümkün değil, kim istemez odasında bu makinayı. Kazasız sürüşler, çok yakışıklı olmuş.

• Beğen
Tepkiler: kasap ahmet
@Bülent ÖZER

bilerek topladım tabiyki ama bir amaç için değil sadece hoşuma gittiği için her yönüyle

fern pabuçlarıda karbonmu merak etttim hehehehhe
harika bir bisiklet güle güle kullanın allah kaza bela vermesin..

Ahmet abi'yi Samsunda herkez tanır çok iyi abimizdir birde mtb'si var BeOne onu görmelisiniz... Giant çok güzel abi güle güle kullan... ( Beni belki tanımamıs olabilirsin Bisikletforum kadrosu olan ...)

• Beğen
abi bu bisikletse ben yaşayan bi cesedim bu ne yaw mükemmel bişey bu hocam carbondan başka materyal varmı bisikletinde

• Beğen
@geotech emre

abi şimdilik gidon ve boğaz alu onlarıda yaza carbonn yapıcam ilginden ve attığın mesaja teşekkür ederim. kasap ahmet.

ahmet abi hayırlı olsun son halini görmemiştim jantları da takınca süper omuş

kasap kardeşim süper üstü olmuş ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin

• Beğen
harika herşeyiyle kusursuz bir bisiklet kazasız belasız kullanmanız dileğiyle birde bir sorum olacak fren ayaklarının carbon olması size kaç gram kazandırdı tekrar hayırlısı olsun ne diyebilirim ki nutkum tutuldu :D

sanırım artık samsuna velodrom açılmasını talep etmeliyiz...

yoksa bu bisikletin hakkını veremez kimse :)

güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri