Scudo Sports

Bu da Bizimki :) Corelli Pierre 5.0

Corelli Pierre 3.0 almayı düşünüyorum, karar veremedim henüz.

(link)

Scudo
neden internetten alacaksınız bursada corelli bayisi yok mu

1BİSİKLET CENTERTUNA MAHALLESİ YENİ YALOVA YOLU NO:169 OSMANGAZİMerkez0 224 271 07 52
2İsmail ÖzdağA.V PAŞA M. M. AKİF ERSOY CAD. NO 4AKESTEL0 535 749 72 30
3ALKIŞLAR DAY TÜK MAL. LTD ŞTİ.CUMA MAH BELEDİYE CAD NO 8 İNEGÖL BURSAİNEGÖL0224 715 84 97
@sonselim16

gidin oradan bakın bence yüzyüze

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Merhaba Arkadaşlar,
siteye yeni üye oldum. bisiklet almayı düşünüyorum. corelli markasını çoğunuz duymuşsunuzdur. pierre 3.0 modeli bütçeme uygun. sizce alınabilir bir model mi?

kron tx 150 vb modeli nasıl acaba fiyatları yakın birbirine

Dosyalar

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    7,9 KB · Okunma: 51
Arkadaşlar merhaba. Bende Corelli Pierre 3.0 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa veya bu işte bilgili olanlardan bi bilgi alabilirsem iyi olacak karar vermemde. Şimdiden teşekkürler.

corellinin orta segmenti nasil 750 ile 1000 tl arasindaki urunleri ben ng 650 nin sikintilarindan bunaldim. Coreli pierre 5 veya buna yakin urunleri alinirmi. corelli kullanicilari

yorum bekliyoruz. Tesekkurler herkese.

Bende Corelli Pierre 1.0 kullanıyorum bir kaç aya kalmaz 5.0 a geçmeyi düşünüyorum

Merhabalar, yakın zamanda bir tane Corelli Pierre almayı düşünüyorum ama hangi modelini alacağıma karar veremedim. Günlük 4-5 km şehir içi kullanım, ayda 2-3 kez de 15-20 km lik gezilere çıkarım diye tahmin ediyorum. Çok dağ bayır olmaz, en fazla toprak patikalarda gezerim. Uzun yıllar sorunsuz kullanabilmek için hangi pierre i önerirsiniz acaba? 1.0 da alabilirim 3.0 da 6.0 da, yeterki 3-4 ay sonra arıza çıkarmaya başlayıp beni canımdan bezdirmesin. Bisikletin parçalarının teknik özellikleri konusunda pek bilgim yok, corelli pierre kullanan veya daha önceden incelemiş arkadaşlar varsa tavsiyelerini paylaşabilirler mi acaba??

kazasız belasız kullanın inşallah. :)

6.0 aldım. Bugün geldi, ilk izlenim güzel. Sürüşü rahat malzemesi kaliteli. Ayarlar çok aceleye geldi düzgün olmadı, cumartesi geniş bir zamanda gidip tekrar ayarlatacağım.. Yabancılara para kaçırıp durmamak lazım, corelli yapmış işte, kadrosu jantı gidonu herşeyi düzgün.. Yerli ürüne tam destek beyler.. Mükemmel değil ama bizim işte.. Sahip çıkarsak mükemmel de olur..

Güle güle kullanin :)

Merhabalar,bende corelli pierre 2.0 almayı düşünüyorum.İlk bisikletim olacak,yalnız iki renk arasında kaldım bir türlü karar veremedim :(:acpsnr:
pierre-2-0-gri-lime-1-1000x1000.jpg
corelli-pierre-2-0-beyaz-lime-1-1000x1000.jpg

@BDBadur gri olan daha bir orta seviye duruyor sanki beyaz olan başlangıç

• Beğen
Tepkiler: BDBadur
Sanırım gri olacak gibi gözüküyor.

Dün corelli trivor 5.0 aldım dacron set yani gidon gidon boğazı sele borusu dacron arka ön shimano tourney 900 tlye aldım kullanan varsa tecrübelerini yazabilir mi? Lütfen ben 15 km gibi sürdüm yolda kaymak gibi hız yapmak istediğimdede fazla zorlanmıyorum tekerleri 700x35c cstnin lastikleri maşası kilitlenebilir maşa gidon ayarlanabilir inş bi sorun çıkarmaz kazasız belasız binerim inşallah inş param boşa gitmez

@crazy__crazy bisikletin frenleri tam bir hezimet diğer parçaları gayet düzgün. servisleri de ilgilenmiyor haberin olsun. 2 yıl garanti bayağı bir balon

Geri