S.GUCLU
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 456
Kütahya'nın ilk karbon bisikleti gelio kolay mı 
xc 5000 kadro
sıd world cup maşa
avıd juicy 3 hidrolik fren seti
sram x7 trigger vites kolları
sram 4.0 arka vites
trulatıv fırex aynakol
trulatıv team karbon sele borusu
velo sele
mavic 819 jantlar,m 495 göbekler
Hutchinson phyton tubeless lastikler
sram pg 990 ruble
sram pc 971 zincir
tranz x gidon ve boğaz(şimdilik
)
xt ön vites
m 520 pedallar(resimde takılı değiller)
Bütün bunlar forum sayesinde oluyor,forumdaki sıcak arkadaşlığın,muhteşem dostluğun sayesinde hepsi.Herkese çok teşekkürler her bisiklete bir emek ben verdiysem bir emekte forum vermiştir.
Emeğine ve Yüreğine Sağlık Ahmet
Geçmişten günümüze resimli bir nostalji niteliğinde bisikletlerini tüm forum üyeleriyle paylaşman çok güzel olmuş
Aynı şekilde bende paylaşmak isterdim geçmişten bugüne bisikletlerimi ancak benim eski bisikletlerime ait fotoğraflarım maalesef yok o yüzden
paylaşımını çok kıskandım şimdi Ahmet
Güzel bisikletinle güzel günlerde inşallah başarılarını da bizlerle paylaşabilmen dileğiyle görüşmek üzere.
xc 5000 kadro
sıd world cup maşa
avıd juicy 3 hidrolik fren seti
sram x7 trigger vites kolları
sram 4.0 arka vites
trulatıv fırex aynakol
trulatıv team karbon sele borusu
velo sele
mavic 819 jantlar,m 495 göbekler
Hutchinson phyton tubeless lastikler
sram pg 990 ruble
sram pc 971 zincir
tranz x gidon ve boğaz(şimdilik
xt ön vites
m 520 pedallar(resimde takılı değiller)
Bütün bunlar forum sayesinde oluyor,forumdaki sıcak arkadaşlığın,muhteşem dostluğun sayesinde hepsi.Herkese çok teşekkürler her bisiklete bir emek ben verdiysem bir emekte forum vermiştir.
Emeğine ve Yüreğine Sağlık Ahmet
Geçmişten günümüze resimli bir nostalji niteliğinde bisikletlerini tüm forum üyeleriyle paylaşman çok güzel olmuş
Aynı şekilde bende paylaşmak isterdim geçmişten bugüne bisikletlerimi ancak benim eski bisikletlerime ait fotoğraflarım maalesef yok o yüzden
paylaşımını çok kıskandım şimdi Ahmet
Güzel bisikletinle güzel günlerde inşallah başarılarını da bizlerle paylaşabilmen dileğiyle görüşmek üzere.