Scudo Sports

Bu da benim yeni bisikletim "Kara Fırtına"

@MustafaOnderATiK

Gerçekten şahane olmuş
Güle güle kullanın...

Scudo
Güzel olmuş emeğinize sağlık. Keyfini çıkarın. Pedalınıza taş değmesin. :)

2 yıllık planlama ve 6 aylık çalışmaya değecek bir makina güle güle kullanın..

Janttaki sarı Stickerlar güzel olmamış bence. Bisiklet on numara olmuş o başka tabi

Tebrikler çok güzel duruyor kırımsız sürüşler dilerim, acemi biri olarak bilmediğimden soruyorum ayna kolda neden tek dişli var ?

Özellkikle maşa seçimi tam benim sevdiğim şekilde olmuş :) Kazasız belasız sürüşler diliyorum. . .

Gerçekten de çok güzel bir bisiklet. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. :)

@maviox Fabrika çıkışı. Lastiklerde fabrika çıkışı. Jant seti paket içeriği böyleymiş. Bende bozmadım şimdilik

@AliG. Artık ileri seviye dağ bisikletçileri yarışlarda en iyi performansı alabilmek için tek sıra dişli aynakol kullanıyorlar. 3 sıra dişli aynakolda da genelde en büyük aynakolu kullanıyorlardı. Hem ağırlıktan hemde performanstan dolayı tekli aynakol daha çok tercih ediliyor.

Şu sarı jant telinin ne olduğunu hep merak ederdim,nedir acaba o telin işlevi

Emeginizin karsiligi olmus bence, ama en onemlisi bisikleti sevmek, sevince sorunlar cerez gibi yeniyor. Saglikla pedallayin :)

Dostum bu yazıdaki sen misin? Neden bu kadar profesyonel bir bisiklet topladığın ortaya çıktı. Başarılar diler tebrik ederim.
(link)

Mtb de spd pedal . Degisik olmus

Çok güzel bisiklet güle güle kullanın :)

Abi hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş :)

@MustafaOnderATiK çok güzel hayırlı olsun 10 numara.

Tekli aynakol olmasının avantajı ve dezavantajı nedir? (merak)

Artık ileri seviye dağ bisikletçileri yarışlarda en iyi performansı alabilmek için tek sıra dişli aynakol kullanıyorlar. 3 sıra dişli aynakolda da genelde en büyük aynakolu kullanıyorlardı. Hem ağırlıktan hemde performanstan dolayı tekli aynakol daha çok tercih ediliyor.
yukarıda belirtilmiş

• Beğen
Tepkiler: Taner James
Geri