Scudo Sports

Bu da benim tayım :)

Scudo
Allah kaza göstermesin.Kadro ve renk olarak çok güzel :)

• Beğen
Tepkiler: celalanak
Aynisindan bendede var cok zorluyorum aleti 580km oldu alali sadece on akor kacti onuda yaptirdim ucak gibi :)

• Beğen
Güzel bisiklet güle güle kullanın.

• Beğen
Herkese çok teşekkür ederim, @îGhostRider_17 2013te aldım ve hala tık demedi, yağ gibi gidiyor, ama düzenli bakım yapıyorum kendimce, profesyonel bakımını Antalya/Konyaaltında bi firmaya yaptırıyorum. :)

Güzel bisiklet hayırlı olsun

• Beğen
Güzel bisikletmiş güle güle kullanın :) Ama o disklere güvenipte dağa çıkmayın(bence).O diskler mekanik dağda çamurda pek iyi olmuyo. :)

• Beğen
bisikletin asil bir duruşu var maşallah. kazasız sıkıntısız inşallah..

• Beğen
@mehmet ulaş haklısın, aslında hem değiştirmeyi düşünüyorum Kron 1000 lerden istiyorum hemde kıyamıyorum :)

@aeneskral Teşekkürler..

@celalanak
Kadro güzel gözüküyor frenden başlayıp custom yapailirsin sonra maşa göbekler vs :D

• Beğen
Kazasız belasız inş. Modeli ne kardeşim?

• Beğen
@4d3m
Rockrider 500 modeli :)

@mehmet ulaş
Dusunmuyorum degil, ama kron hosuma gitti :)

• Beğen
Tepkiler: 4d3m
@celalanak kron xc1000 kullanıorum 1 yıldır soruların varsa aklnda yardımcı olabilirim : ))

• Beğen
düşünüyorum boyum , yada @ERSN PK cm, nedersin, sağlamlığı nasıl? Şu anda kullandığımdan memnunum satma gibi bir niyetim yok üzülürüm çünkü :) gerçekten çok sağlam bisiklet. Aldığıma pişman olurmuyum kafamdaki soru işareti bu. Çünkü şu anda kullandığum B'Twin 2 senedir tek bir arıza vs yapmadı.

• Beğen
Tepkiler: ersnpk
@celalanak bisikletini nerelerde nasıl kullanıyorsun bilmem ama ben dağ taş orman uzun yollar yapıp duruyorum ve gayet sağlam ve yormayan bir bisiklet xc1000 : ) altındaki bisiklette güzel ama xc1000 le donanım olarak kıyaslanmaz zaten fiyat farkıda var arada biraz : )..kronun donanımı gayet iyi 29 jant modeli var bende ve çok memnunum..pişman etcek bi bisiklet deil emin olabilirsin..

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel. Kazasız belasız kullanın inşallah.

• Beğen
@celalanak yardımcı olabildiysem ne mutlu kardeşim..umarım gönlüne göre bi bisiklet sahibi olursun.

• Beğen
Geri