Scudo Sports

Bu da Benim Dev Arkadaşım: 21 kadro Salcano Astro 10 (29")

Scudo
hayırlı olsun inşallah dev turlara çıkmanız dileğiyle :)

@fatihselim

sağ olun sadık bey. aslında kemerburgaz bisiklet grubu ile ilk turuma geçen pazar çıktım. 20 km 2,5 saat olarak tur belirlendi. ancak gittiğimiz yol dönüşte çöktüğü için su deposu rampasına çıkmak zorunda kaldık ve 5 saat 34 km olarak bitirdik. kesin benim şansıma olmuştur :) ve evet fatih selim boyum 1,92 m. bacak aram 114cm olduğundan aldığım bisikletçinin tavsiyesi ile 19 değilde 21 aldım. ve çok memnunum :)

Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: kaan demirel
@fatihselim

eyvallah birader

@Yusuf S.

amin cümlemize. teşekkürler!

http://u1312.hizliresim.com/1j/n/vqcht.jpg

bahsettiğim turdan bir an. burada yolun çöktüğünden habersiz dönüşe geçtik ve bitiyor diye seviniyorum. virajı dönünce acı gerçekle karşılaştık ama :)

Evet arkadasiniz gercekten dev gibi masallah, allah kazasiz belasiz sürmek nasip eder insallah. Nice dev turlara.

@kaan demirel

dış bacakla iç bacağı karıştırmayın hocam

@Murat Saygin

yok birader ezbere bildiğim rakam. her altı ayda bir üniforma aldığımız firma değiştiği için ölçü verip duruyoruz maalesef. artık ezberledim. :)

@murat cömez

eyvallah :) bakabilirseniz face de kemerburgaz bisiklet grubu sayfasına bakın. yeniyim diye habire benim fotoları koydular. orda maalesef boyumda, efsanevi göbeğimde arz-ı endam ediyor :)

Hocam 192 boya 21 çok bencede :) bende 191 boy var 19 29'' luk imsonia 10 kullanıyorum tam geliyor yani :)) Kullanılmazmı kullanılır tabikide güle gülede kullanın :))

Geri