Scudo Sports

Bu Da Benim Bugün Aldığım Carraro 475 J Race

Scudo
Ya bi kaç gündür bakınıyorum siteye bende bi bisiklet almak istiyorum dün 473 H kafama yatmıştı. 473 h ve 475 J arasındaki donanım ve fiyat farkı konusunda biraz bilgi verebilirmisiniz. 475 J için çok güzel yorumlar yapılmış bunu alabilmek için 2 ay daha beklemem gerekicek sanırım. 2 ay da beklemek istemiyorum açıkçası :)
Şimdiden çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
bence bu carraro çok çok canlar yakar :) kuzene de aldık race modelinden herkesin gözü üstünde aman nazarr değmesin

• Beğen
Semir abi 50 mesajım olmadığı için mesaja cevap veremiyorum malesef, buradan cevaplayayım dedim bende.

Bisikleti başlangıç için alacağım ben 5 senedir bilgisayar başında oturup günde 1.5 paket sigara içen biriyim şimdilik öyle bisiklet üzerinde fazla bi zaman geçirebileceğimi sanmıyorum :) 475 için beklemek istemiyorum açıkçası. İki ürün arasında 3 parça farklı sanırım ve bu 3 parça için bu kadar fiyat farkı ödemeye değermi. Değmez başlangıç için 473 alabilirsin, parçalarıda zamanla değiştirebilirsin derseniz hemen telefon edicem ben bayiye.

Birde benim ikamet ettiğim yerle ilgili bi problemim var. Kocaeli/ Yukarı Hereke kalıcı konutlarında ikamet ediyorum, özel aracımız olmadığı için bisikleti servise götürmek dert olacak o yüzden kendim kurmak istiyorum bisiklete özel bi anahtarı filan yok dimi kurulum için.

@ayan

Hocam haklısın, kadro aynı kadro, üzerindeki donanım da çok fazla fark etmiyor. Ben de 473 almak niyetindeydim ama bulamadım. 475 de orada öylece duruyordu. Bütçeyi biraz zorlayıp alıverdim. Frenleri ve maşası dışında her parçasından memnunum. Aslında frenlerinden ve maşasından da memnunum ama maşa biraz ağır ve frenler de zor ayarlanıyor. E tabi bu fiyata da bundan fazlası olamazdı diyorum:)

Bisikleti toplamaya gelince, zaten toplanmış olarak alıyorsun. Sadece pedalları olmuyor üzerinde, onu da birkaç dakikada takıyorlar zaten. Uğraşmana gerek kalmıyor yani. Yalnız, alırken dikkatli ol. Hatta elinde, bisikletin üzerindeki donanımın listesi ve temin edebiliyorsan bisikletin resminin renkli bir çıktısıyla git. Yerinde karşılaştır. Ara model falan olmasın;)

çok güzel bisiklet donanımı da fiyatına göre çok iyi. bende almayı düşünüyorum ama biraz fiyatı bütçeme yüksek geliyo. neyse kazasız bol sürüşler

• Beğen
semir arkadaşım seninle karşılaşmıştık kandillide güzel bisikletin var güle güle kullan

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol pedallar .

hayirli olsun guzel bisiklet bol pedallamalar.. bir carraro kullanicisi olarak artik markalar bolumunde bizede yer verilsin istiyoruz ama adminlere sesimizi duyuramiyoruz

renk : harika
donanım : çok çok çok iyi (fiyatına göre )
kadro : arkadaşım 1000 km aştı yaptı gayet memnun kaldı
hayırlı olsun,bence çok güzel bisiklet

Merhaba ben de carraro almayı düşünüyorum H modelini almayı planlıyorum fakat biraz daha para koyup j modelini de alma fikri var siz neden J tercih ettiniz H'ye göre ne gibi üstünlükleri verdır donanımdaki farklılıklar ne kadar önemli sizce cevap verirseniz memlun olurum...
İyi çalışmalar.

H ve J arasındaki donanım farkını ben de çok merak ediyorum acaba kullanılan ekipmanların ne gibi farklılıkları var...?

Geri