Scudo Sports

Bu Da Benim Bugün Aldığım Carraro 475 J Race

geçen hafta arkadaşlarla yaptıgımız Kayabaşı turumuzda,çay için mola verdigimiz sırada gördügümüz, başka bir bisikletli gruptan arkadaşta aynı bisikletten kullanıyordu.
güzel bisiklet,hayırlı ugurlu olsun.keyfini çıkartın:)

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
Scudo
@cozay

Nakit. Pek iyi pazarlık yapamıyorum sanırım:p

@Alper Tezgöçen

Teşekkürler. Markayı da eklerler umarım yakında buraya.

@Hakan Eryiğit

Ben de:) McLaren Mercedes'in eski F-1 araçlarını andırıyor:D

@semir karabulut

Güle güle kullanın. Müthiş bir bisiklet, bende 2 tane Carraro almasaydım bu modeli alacaktım. Söylediğinize katılıyorum, McLaren'leri andırdıkları kesin.

Keyifli sürüşler :)

Hayırlı olsun diyorum da..... bu bisikletin aynakolu slx olması gerekmiyor mu + maşa rock shop olmasıda gerekmiyor mu acaba...? Çünki siteden baktığımda donanımı bu şekilde gösteriyor...

@Muhammet Sekmen

Öncelikle teşekkürler. Şimdi, hocam sitedeki resim 476 Z Race'in resmi. Özelliklerine bakarsanız Deore ve Suntour yazdığını görürsünüz, resim yanıltıcı oluyor;)

(link)

hayırlı olsun güle güle kullanın. carraro'ların kadroları çok hoş görünüyor. ben de grunge modelini almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
@erayc

Öncelikle teşekkürler.

Üzerlerindeki donanımlara göre fiyatları çok düşük. Ben almadan önce bayağı bir tereddütte kalmıştım, fakat kullanınca hiçbir soru işareti kalmadı kafamda. Benzer fiyatlara, daha düşük donanımlı Sedona ya da Kron almak çok mantıklı gelmedi açıkçası.

Geri