Scudo Sports

Bu da benim bilgisayarım =)

Scudo
teşekkür ederim. evet müzik dinlemeyi seviyorum ayrıca oyun oynamayıda seviyorum =)

• Beğen
Tepkiler: Ali ERTURAN
hmm Altec Lansing'in 2.1 hoparlörünü tercih etmişsin çok başarılı bir seçim olmuş, fiyat performansı çok iyi bir ürün. kasa da tanıdık raidmax 430W performans kasası. biz de aynı kasada 2.15 çift çekirdek işlemcide 5-6 saat undercover oynuyoruz :D işlemci daha 54 derecenin üstüne çıkmadı. görünen kısmı çok başarılı bi kombinasyon... eline sağlık

@zazu

evet tebrik ediyorum doğru =) benimde işlemci 30-34 derece arası oynuyor. gayet iyi.

Harika görünüyor!! Aynı mouse dan bende de var ;)

@Hakan Yazman

teşekkürler. fiyatına göre başarılı bir mouse. ama benim almayı düşündüğüm logitech in G5 modeli =)

Biraz daha değişiklik oldu =)
(link)
(link)

tv kartınız yok sanırım, yakın zamanda edinin :D mtv yi sömürün :D ayrıca şifreleri çözün keyfinize bakın

@lukunku86

tv kartım var, avermedia TVBOX W7 modeli harici tv kartım var ;)

@shady_ftl

e rüzgarlı soğuk havalarda bisiklete binince dudak paramparça oluyor ondan sonra veya erken tedbir alırsam önce bir kat sürüyorum doğrudur ama dikkat edersem renksiz beyaz olan cinsinden ;)

• Beğen
Tepkiler: shady_ftl
donanımın nedir?oyun oynamayı sevdiğinizi söylemissiniz fakat ekren kartı pek iyi gözükmüyor,ek güç girişi bile istemeyen ekran kartlarından

Gayet güzel.. Buna sulu soğutma sistemi bağlarsanız gayet güzel olur..

-- Mouse A4 Tech X7 2X Click galiba performansı nasıl?
-- LCD göstergeli fanın fiyatı nedir?
-- RAMlar OCZ mi? Öyleyse performansı hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

Benimkide bilgisayarmı ya... :). Gerçekten güzelmiş. Heralde senin tv ile benim bilgisayar aynıdır...

Merhaba pc parçaları-Her türlü oyun -Müzik gibi istekleriniz olursa boş cd parasndan daha ucz bir fiyata alabilrsinz ;) (oyunları) msn:fatih.mtso@hotmail.com not: alışveriş yaptığım kişinn msn sidir

güzelmiş bu arada klavye çok güzel resimden anladığım kadarıyla da tr klavye

Geri