Scudo Sports

Bu da Benim Aslan Parçam

@Ayberk Türk

bana da bu yetiyor zaten :cool: :cool:

Scudo
@Emre Özhan

ayıp ettin yaramazmı çok sağol

Emre Özhan aliminyum bantlarla yaptım

(link)

(link)

KM sayacının ön camını sök ve düzgün kez markanın oldugu yere yapıştır çok yamuk olmuş biraz işçilik lazım makas kullan gerekirse cetvel kullan

zaten bunu şimdilik yaptım daha sonradan km saatini tekrardan yapacağım

arkadaşlar bu bisiklete modifiye olarak önerilerinizi bekliyorum bir de başlık nasıl değişir

Yeni modifiyeler yapıldı.Resimler gece çekildi.Yarın çekeceğim bir görüntüyü eklerim.Cumartesi günü suluk taktıracağım daha sonra 1-2 hafta sonra çamurluk taktıracağım

(link)

yapıştırırken kırışmış sankii :S bide gündüz çek ayrıntılı daha iyi olur. =)

@Sercan Sözer

bisikletin kalitesini kafanıza takmayın pek. zamanla öyle bir noktaya gelirsiniz ki siz bile inanamazsınız. çoğumuz, şahsen en azından bende bu bisikletlerden geldim.şimdi iyi bir bisikletim oldu çok şükür.gerçi siz bu kadar yorumdan sonra da bunun farkına varmışsınızdır ama yine de belirteyim dedim.

< ve ne bisikletçiler- yarışçılar gördüm altında bisiklet yok, ne muhteşem bisikletler gördüm üzerinde "adam" yok >

olabiliyor bazen.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
Bugün bisiklete biraz daha modifiye yaptım.Yarın resimleri eklerim.

Yeni resimler geldi.

(link)

(link)

@baranakdağ

Bence bisikletini seviyorsan sorun yok.Ben seviyorum.Ancak vites teli koptu.Yarın vites kolları değişecek.

yeni vites kolları

(link)

(link)

sırada elcikler var

Elcikler geldi.:D

(link)

(link)

@Mert Altıkardeş

Sen her konuya boyle mesaj yazarmisin.Bu bisiklet 2000 km yol yapti.Boyle mesaj atacaksan hic atma daha iyi.

Arkadaslar klavyemde sorun var o yuzden beni affedin.

• Beğen
Tepkiler: onurcan tokuş
Bisikletimin en güzel resmi

(link)

Bu da başka

(link)

Bu da ben

(link)

@baranakdağ

Gittiğim bisikletçi o vites kollarının telleri değişmez komple değişir dedi.

Geri