Scudo Sports

Bu da Avrupa Yakası'ndan bir bisiklet yolu görüntüsü

Scudo
trial ve street tarzı kullananları düşünmüşler galiba:D bizim burda da bisiklet yolunu kazıp bırakmışlardı öyle toprak rampalar filan eğlenceli oluyodu yol:p

zafer fotoya baktım tam yazıcam bi baktım aynısını zaten yazmışsın :=) hakkatten tam trialcılar için yapılmış..hatta belki onlar bilerek koymuşlardır :)

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Öndeki adamın bize göre solunda da motor gidiyor:Ahhh-1660 İlginç gerçekten

• Beğen
Tepkiler: sadana
Sanırım o metal bariyer açılıp kapanıyor. bi araç girmesi veya çıkması için açmışlar gibi görünüyor, fotoda o metal bariyerin gireceği bir yer görünüyor.
Ama bu şekilde burakılması büyük saçmalık her an o yolu kullanacak bir bisikletli gelebilir diye düşünmaleri lazım.

@mziyaeddin

:in:

Ayrıntıyı yakalamışsın.
ilk fotoda net görünmüyor ama ikinci fotoda aslında yanlış şekilde bırakılması daha doğrusu açık bırakılması net bi şekilde görülüyor.

Belediyeler kaldırımdaki tekerlekli sandalye yoluna bile direk dikiyorlar ki bu normal.sorsan belki de;o kadarını buldun ya derler :eek:

bu fotoğrafın çekildiği yer,benim ve o bölgede pedal basan bir çok arkadaşımızın bildiği yer bakırköy sahil yolu.
mavi çizgiler evet bir bisiklet ve yaya yolunu ayırmak amacı ile çizilmiş olup,çeşitli noktalarda levhalarla yol belli edilmiştir.
ama sahil kısmına giriş ve çıkışlarda araçları kontrol etmek yada girişlerini engellemek amacı ile yapılan bariyer bazı kişilerce açık bırakılmış buda tehlike unsuru olabilecek niteliktedir.

bısıkletlerı hatırlamalarıda guzel bunada şükürr mavı boya yada baska bısey bı turlu bızlere bı yol gosterılsın bızde hoslanmıyoruz yaya kaldırımlarından gecmek o korkak bakıslara maruz kalmak ama bazen carsıda olsun baska yerde olsun trafık ole kıtlenıyorkı yapcak bısey kalmıyor tabi bide yaya kaldırımlarına parkedilmiş araçlarda oluyor oda ayrı bı sorun :) Bu sorunlar Gebze'nin sorunlarıdır sızın yasadıgınz yerlerı bilemıycem ama gebzede bu boyle

Geri