Scudo Sports

Bu Cumartesi Specialized Sirrus Elite 2013 almaya gidiyorum.

@ahmetcan44

Şimdiden hayırlı olsun.. Hastalık değil mi bu :)

Adaş bu sigmanın wireless olanını uygun fiyatlı bir türlü rastlayamadım denk gelirsen pm at bi yav :) ebay da olur he.

Scudo
Ben de rastlayamadım. :) Arkadaşa gönderdim siparişleri, o da önümüzdeki günlerde teslim edecek yurda döndüğünde. Oradaki fiyatlar çok uygun görüldüğü gibi.

Ben sana B'twin Count 8 modelini öneririm. Hem birçok kilometre saatine göre hesaplı, hem gidon boğazına sabitlenebiliyor, hem değişen kapakları var, hem de ekranı geniş. Decathlon'dan temin edebilirsin. Hatta ben duruma göre Sigma'yı satıp, Count 8'e geçmeyi düşünüyorum. Sigma elime bi' ulaşsın da, değerlendirmeleri yapacağım.

Ayrıca ikinci ele de bazen şahane saatler düşüyor. Takip et derim. Ben iki tane kaçırdım şimdiye kadar, ikisi de içimde kaldı. Biri Cateye Strada modelindendi. Kadans kiti takılabiliyordu. Diğeri de emin olmamakla birlikte VDO modellerinden biriydi sanırım. Kadansa ek olarak yükseklik ölçme, termometre, barometre gibi özellikleri vardı. 60 ve 80 liradan gittiler. Benim de içim gitti. :)

Hmm tamam hoop btwin'i aldım gitti :) kask şort forma vs hep btwin decathlondan almıştım madem bunu da oradan alayım eyv. Yalnız büyük olması sıkıntı olur mu çünkü şu çinden gelen gidon boğazına bağlanan zımbırtıya telefonla birlikte takacağım ama.. Gerçi tel tutucu da küçük değil. Gidon da çingene pazarı gibi olacak. Bir ara sahilde dayının biri ne bulmuşsa doldurmuş bisiklet kadar ağırlık yapmış aksesuarlar :D ona diyordum abartmış sanki diye aynı duruma düşeceğiz ya :D bisiklet 10.5 kilo illa mtb ağırlığına çıkaracağız hea :D bir de şu akülü kornalar varya ağırlığını göze alsam takacağım bir tane o zile basınca iplemeyenleri zıçırtacam altına :D zil olayını nasıl çözdünüz bu arada ? Taksak mı bundan acaba :D
[video]https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=tren%20kornas%C4%B1n%C4%B1%20arabaya&source=web&cd=1&ved=0CDAQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3p8 5mTNr3pk&ei=3jjfUY7BJI2qOteggIAL&usg=AFQjCNGVkXslVn0ysSDY1XVN6oJiVKhJog&sig2=u7S3uW9OZBW7GJt30wrb_A&bvm=bv.48705608,d.ZWU[/video]

@ahmetcan44

Maaşallah senin canavar da fenaymış nazar değmesin. Tamam yarın decathlon'dayım aldım gitti. Zil için denemediğim kalmadı almayacağım kimse iplemiyor boşuna yani. Ancak yukardaki gibi birşey olacak ki.. :D

hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

Merhaba Ahmet,
Heyecanını paylaşıyorum ve senin adına çok seviniyorum. SSE alarak daha doğru bir tercihte bulunuyorsun. Ayrıca siyah renk bu alete hiç yakışmıyor.
Seni biraz daha heveslendirmek için salı günü yaptığım 100km lik turdan bir fotoğraf yüklüyorum :cool:(bu pazar da 120km lik bir turum var:D)
Senin fotoğrafları da daha önce konuştuğumuz gibi bekliyorum...

http://img35.imageshack.us/img35/6540/9b4b.jpg

Çok güzel bir bisiklet seçmişsiniz. Şimdiden hayırlı olsun... :)

@Buğra Kaan

çok teşekkür ederim kardeşim.

@N. ÖZÜTÜRK

vaaaay 120 süper yaa bisikletle ne kadar kısa tur olursa o kadar kısa zevk alıyorum sürüşten. Hep daha fazlası daha fazla uzağa gitmek.. Benzetmek gibi olmasın kullanmadım kimseye de nasip etmesin Allah da, eroin gibi bu hep daha fazlası :D foto ve video atmaya çalışacağım inş. eyvallah.

@M.Ozkul

Eyvallah çok teşekkür ederim.

hiç kullanmadım ama şekli şemali en şık şehir bisikleti sirrus serisi.
inşallah güle güle kullanın, hayırlı olsun. eminim çok memnun kalacaksınız.

ahmet bey hayırlısı olsun şimdiden. sizle geçen hafta SSE hakkında yazışmıştık hatta. ben de sonunda boya karar verip aldım. şu an kargoda yarın teslim alacağım.
ben de beyaz istiyordum ama M boy beyaz yok ne yazık ki :( siyah olandan alıyorum. aklımda hiç siyah bisiklet almak yoktu ama artık pembe mataralarla falan süsleyeceğim biraz..

bu arada, daha temmuz ayından bu kadar çok satan bir bisikletin istediğimiz boyda istediğimiz rengini bulamamak çok sıkıcı...

@Gulen C.T.

Evet hatırladım.. Hayırlı olsun şimdiden. Peki L beden çok mu farkediyordu beyazın L bedeni var çünkü? Ya ben siyah tercih etmiyorum fakat benimkisi takıntı aslında, renk olarak kıyafetlerde sıkça olmasa da kullandığımız bir renk. Evet belki ramazan sebebiyle mi artık önemsemediler bilemiyorum. Siyah rengi de değişik renklerle kombine edip çok güzel görünmesini sağlayabilirsin. Beyaz kırmızı gibi renkler pembe de olur uyum oluşturuyor. şimdide kazasız belasız bol pedallar.

@Gulen C.T.

SSE'nin siyahı da çok güzeldir, hatta kadrodaki siyah üstü yeşil efektlerle bence gayet de klas duruyor. Bunlar zevk meselesi ancak ben şahsen siyahını daha çok beğeniyorum.

Bir de bu Aktif Pedal çok tok bir satıcı. Öyle indirim olaylarına pek sıcak bakmıyorlar. Ben de geçen sene Sirrus AF almıştım,(bisikletimden de çok memnunum) peşin fiyatına taksit yaptırana kadar göbeğim çatlamıştı.

%10 indirim isterim arkadaş.. iki kişi daha gidecek benden sonra.. birisiyle birlikte gidecektik de bayramdan sonraya sarktı parası. Ayrıca %10 her türlü her yerde yapıyorlar bakarım meridaya valla yada sedona hiç umrumda olmaz. tok mok dinlemem anlamam ben! Zaten kaç haftadır dolar avrodan habire müşteriye giriyor.. Bir kere sabitlemeleri lazım bu düpedüz müşteriyi düdüklemek! pazarlıksız ürün şu güne kadar almadım almam da para veriyoruz kardeşim hediye almıyoruz! herkes istediği yerden parasıyla alır! tok satıcıymış da filan falan!!!! ayar olurum böyle muhabbetlere!

L mi M mi diye çok kararsız kaldım. ikisini de uzun uzun kullandım. M'de kendimi daha güvende hissediyorum diye ona karar verdim. bu arada video çekip prof. bisikletçi bir arkadaşa gönderdik, o da M'nin benim için daha uygun olduğunu söyledi. çok çalışıp M'ye karar verdik yani :) neyse, MTB'm beyaz-pembe.. bu da siyah olsun.. zaten zamanla baktıkça siyahı da çok güzel görünmeye başladı gözüme..

@Ahmet Eroğlu

Şimdi siz bana mı ayar oldunuz, yoksa satıcıya mı anlayamadım:)

@Gulen C.T.

Peki boy kaç m beden için sizin..? Eski bisikletim benim de m'ydi aslında m ile l arasında benim boy o zaman ölçmüştük. Yani L de alsam m de alsam uyuyor. L sınırında yani.

@ender77

ehehe yav sana niye ayar olayım kardeşim benim ne münasebet :D

Ben bir kere Aktif Pedal'da fiyat sorduğumda nakde %5 indirim yaptıklarını söyledi.
Umarım siz %10'u kopartabilirsiniz. :)

vallaha billaha bak yemin ettim sedona istanbul'a kaymaya başladı gönlüm hem FP olarak hem şekil olarak.. yapmazlarsa yapmazlar evli adam boşanıyor yahu bisikletten mi vazgeçmeyeceğim :D hayır güzel bisiklet alternatifim çok bu bütçeye..

@Ahmet Eroğlu

boy 174 cm iç bacak 80 cm. L için bacak boyum ok aslında ama bacaklarım uzun, gövde daha kısa olunca bu sefer üst boru uzun olduğunda daha çok eğilmem gerekiyor. o yüzden M seçtim. tam arada kalıyorum gibi sayısal tablolara bakınca...

bence siz de fırsatınız varsa iki boyu da deneyip öyle karar verin.

Geri