Scudo Sports

Bu Corrateclerden hangisi??

Hangi Corratec..!

• Toplam katılım
    7
  • Anket kapanışı .

Ahmet Turan BABACAN

Daimi Üye
Tepki
240
Bisiklet
Colnago
9 şubat 2008 tarihinde x-vert S03 almak için ist.a gidiyorum. Yanında şunu şunu da al dediğiniz şeyler var mı? Ben çok araştırdım bunda karar kıldım ama..! corratecin x-vert 02 Lite ve x-vert S Lite 02 olarak 2 modeli daha var bunları tavsiye eder misiniz? Yada önereceğiniz başka model var mı bu fiyatı geçmeyen. Corratec olsun ama :D
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: darknessbug
Scudo
Bence S03 al ama yinede sen bilirsin aslında hangisinin kadrosu daha cok icine siniyorsa onu al diger parcalar zamanla degisir yada alırken uzerindeki parcalarıda degistirebilirsiniz hayırlı olsun simdiden

bende x-vert s01 var.onu oneririm fiyatı 1500 € civarı,digerlerini pek bilemiyorum yakından gormedim

@nuriaktürk

Evet haklısınız galiba; ama bende hiç öyle bi ihtimal yoktu :) Sadece internetten bakmıştım. Mağazaya girip o kadar bisikleti görünce kafası karışıyo adamın. Neyse çok güzel bi seçim olduğu kanısındayım.
Bu arada iş işten geçti forum başlığı canlandı :D Neyse yeni alacak arkadaşalara faydalı olur umarım.

evet nette bakıp birde oraya gittiğinizde kafanız epey karışmıştır düşdüğünüz durumu az çok tahmin edebiliyorum.bisikletiniz çok güzel ben kötü demiyorum.

bende netten bakıp bir x vert extreme almıştım ilk aldıgımda bana göre ssüper bir biiskletti gerek donanım olarak gerekse kadro olarak ama zaman ilerledikce ve değişik bisikletler gördükce gözüm açılmaya basladı ilk baslarda ufak defek deigşiklikler yaptım her sey iyi gidiyordu ama büyük parçalara zaman geldiğinde sorunlar baslamaya basladı beni baya yordu kadro.

simdi bir gıant xtc kadro aldım ve düzdüm sorunsuzca biniyorum yeni bir degişiklik yapmam gerekdiğindede bana hiç bir sorun çıkarmıyacak bir kadro.

tekrar hayırlı olsun.

Kesinlikle tavsiye ederim. Hem çok iyi donanıma sahip hem de fiyat olarak oldukça iyi.

Bugün baktım da bu konuya gözlerim doldu; anılarım depreşti..
üzerinden yaklaşık 2,5 sene geçmiş. Benim S0,4 eskidi nerdeyse :)
Hakkını verdiğime inanıyorum...
Şu an artık kadroya ve donanımlara pek acımıyorum..
Kadronun sağlamlığından şüphem de kalmadı hiç :D Hoplamalar zıplamalar.. Taklalar yuvarlanmalar.. Beni her daim taşıdı...
Tek bir günün hatrına bu bisikleti satmam.. O da bu bisikleti aldığım gündür.
Ne heyecanla binmiştim. Adımı soyadımı yaşımı herşeyi unutmuştum o gün :))
En çocuklardan daha çocuktum..
Kızıltopraktan Üsküdar'a şubat ayında daha ilk tecrübemdi sonra Ataköy'e yağmurda bastırınca İETT'ye yüklemiştik bisikletleri. Otobüsün şoförü kızmıştı :) tutup bisikletimi aşağı atacak gibi oldu o an içimin yağları eridi. Çok şükür öyle birşey yapmadı..
Çok mutluyum sevebileceğim bi bisiklet aldığım için. Seçimim de hiç yanlış yapmadığımı düşünüyorum...

Geri