Scudo Sports

bu bisiklette para eden şey ne

Scudo
Ya ben boyle fıyatı uçuk biskletleri gorunce irite oluyorum ınanın sıkıyor benı boyle seyler... 750 tl ile 1200 tl arasındakı biskletlerın cogu ıhtıyacımızı fazlasıyla goruyor.. iş adamıysan o zaman gıder 20 bın tl lık bısiklet al dıyecem ama onda da ısraf oluyor ınanın ısraf.. 20 bın tl ye bısiklet alacagıma 1000 tlık bısklet alırım kalan 19 bın tl yı fakır fukaraya yetımlere verırım daha ıyı...

Günümüz şartlarında profesyonel kullanım hariç herhangi başka bir amaç için kullanmak üzere satın alınacak en pahalı bisiklet 4000 TL'yi geçmemeli diye düşünüyorum. Bu rakama optimum hızı, konforu, estetiği ve dayanıklılığı emin olun toplayabilirsiniz. 20.000 TL ise fanteziden başka birşey değildir. Bu iş biraz da bütçe ve ego meselesi. Adam param çok nereye harcayayım bilemiyorum diyorsa bırakalım da harcasın istediği yere. Pahalı malın bakımı da pahalı olur, yedek parçası da. Bunu da tekrar hatırlatayım...

Aklıma Beymen'de 675 liraya satılan anahtarlık geldi başlığı görünce :)
23.000 fiyat çekmişler millet de "ne var ki bunda, eder tabi" modunda. :) arkadaşın biri ilk sayfada paylaşmış, bisiklet 5.000 euro.

@Halit Akçiçek

Forumun sponsoru , güvendiğimiz delta bisiklet yalanmı söylüyor ? :) (link)

@Emre GÜLEN
Yalan söylemiyor. 3.000 küsür avro daha fazla kâr ediyor diyebiliriz :cool:

isteyen istediği fiyatı desin ...

@ramenes

Profesyonel amaçlıdır dediğim gibi, ya da para çok hesabı...

Arkadaşlar; unutmayalım ki; zenginler zengin gibi alışveriş yapar. Senin cebinde bir bisiklete 30000-40000 tl verebilecek para olduğunu bilirlerse o paraya satarlar. bir ürünün o para edip etmeyeceği bizler tarafından tartışılır, ama bir zümre var ki bunu tartışmaz. her halükarda almak isterse alır. daha dogrusu satıcılar cepteki o parayı her halükarda alır. bence tartışılması gereken 10.000 liralık bisiklet alıp hala hafifletme çabasında olanlar olmalı. 10.000 tl'm olsa ben bir bisiklete ''veremem''. ama 10 milyon tl'm olsa bana SATARLAR. mantık bu. :)

delta bisiklette biraz garip 23bin tl bisiklet alıyorsun 419 tl puan veriyor :) :)

Geri