Scudo Sports

Bu bisikletler sizce nasıl? Almalı mıyım?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Arkadaşlar birkaç tane bsiklet beyendim ama en uygun olanlar bunlar sizce nasıl hemde markası kalitelimi sürekli arıza çıkarırmı

(link)

(link)

(link)

(link)

ÖNERDİĞNİZ BİSİKLETLER OLURSA SEVİNİRİM:)

Scudo
Salvano Ng madeline bakin bence fiyat araliginiz 1000 liraya cikmiyorsa. Veya kron olabilir

@CemTalan Almayınız bu bisikletleri. Neden mtb alıyorsunuz? Kullanım şekliniz ne olacak? Önce bunu bir netleştiriniz.
Sonra 400 TL az bir rakam. İyi bir bisiklet 500-600'den başlıyor gibi.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Salcano excel var sizce nasıl
  • MTB
  • 26"
  • RİJİT HI-TEN MAŞA
  • SUNRUN
  • 3T ORTA GÖBEK MİLİ - FP3 ORTA GÖBEK YATAĞI
  • 24T/34T/42T 170mm KRANK TAKIMI
  • ALÜMİNYUM V FREN TAKIMI
  • MICROSHIFT MS25 21 VİTES
  • SUNRUN
  • SUNRUN
  • MTB-153 W:580X15
  • SLU ÇELİK GİDON BOĞAZI
  • SP-200 ÇELİK SELE BORUSU
  • SALCANO DAILY COMFORT XCM 26x1,95 LASTİK
  • 13,720 kg

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Volg
@CemTalan dostum verdigin linklerden alacam diyorsan illa ki ilk linkteki daha iti markalar konusunda fikrim yok hic duymadigim urunler, yanliz ilk linkteki stokta yok gorunuyor bilgin olsun :) ayrica fizik yapina uygun kadro ölçüleri olup olmadigina dikkat etmelisin

Eğer fiyat aralığın 400 den fazla değilse diyebileceğim bişey yok.Link attığın bisikletler problem çıkartabilecek cinsten, 700-800 civarı kron-salcano cinsi temiz kullanılmış bisikletleri güzel bir araştırmayla 400e bulabilirsin -belki- diye düşünüyorum. Ama fiyat 500 -600 civarlarına çıkabilseydi önerebileceğim bisikletler mevcut zamanında çok araştırdım :) Ayrıca şuan birine sattığım bisikleti de 650 civarı bir fiyata almıştım gayet iyi ve hafifti (fiyatına göre) kron salcano yanında yalandı anlayacağın :)) bisiklet orbisplus luca kendisini bisiklet çarşısı denen yerden almıştım istanbuldaysan oraya da bakmanı öneririm bu günlerde baya pazarlık yaparsın gibime geliyo. kolay gelsin biraz daha araştır.
Ayrıca fiyatı çıkartamam deme şuan alacağım bisiklet için kaç aydır para biriktiriyorum koy bir kenara

• Beğen
bu markaları ilk defa gördüm bence ikinci el bak

• Beğen
2. EL ALABİLİRİM SİZCE HANGİ MARKA ALMALIYIM KRON YADA BİANÇHİ OLURMU ?

@CemTalan Merhabalar Sevgili Cem. Bu markaları ilk defâ duydum ben de. Kısa süreliğine işini görebilirse de tavsiye edeceğimiz bisiklet yok aralarında.
Mersin' de oturuyor olduğunu okudum, ikinci el sitelerinde arattım, şöyle bir seçenek var:
(link) Sıfırı 550-600 arasıymış. İkinci el için 400 lira istemiş, pazarlık payı da varsa düşünülebilir. Tabii bir bilenle baksan çok iyi olur, bisiklette sorunlar olabileceği gibi senin boyuna da uymayabilir.
Ayrıca senin link gönderdiğin bisikletin şundan çok farklı olacağını düşünmüyorum:
(link) Onların yerine bu bile alınabilir gibi.

• Beğen
Ümit in bir tane bisikletini buldum ön amartisörlü sizce nasıl fiyatı 390tl bisikletle ilgili internet bir bilgi yok
(link)

Bunlara verilen paraya yazık.Almayın hiçbirini.Ha gider mi? Gider elbette.İlk dağ bisikletimi 800 liraya almıştım ve sıfırı 1400 civarındaydı.Almayın, para biriktirin daha kullanışlı bir şey alın.Sırf gitsin bana yeter diyorsanız, o zaman alın gitsin.Bu marka iyi mi şu marka iyi mi ne önerirsiniz gibi sorular yerine de forum'da biraz araştırma yapın.Hangi marka nasıldır, necidir gibisinden.Bunlara benzer 14546352 konu mevcut.

Bence biraz daha araştırma yapmalısın ve para biriktirmelisin. Böylece hem bütçen artacaktır hem de aradığına daha yakın bir bisiklet bulabilme ihtimalin artacaktır.

Claud Butler Black Hawk 26" BU BİSİKLET SZCE NASIL 459 TLYE DÜŞMÜŞ ALMÜNYUM KADRO
(link)

@CemTalan
Şehirde kullanacaksan lastiği değiştir.

Şehirde bineceksen Claud Butler Oxford modeline bak. 400 tl gibi bir rakama satılıyor su anda sifir hepsiburada sitesinde.

Geri