Scudo Sports

Bu bisikletin iç lastiğini takmanın kolay bir yolu yokmu

Tepki
3
İsim
Yusuf kaymaz
Bisiklet
b'Twin
Arkadaslar 2 saattir bisikletimin ic lastigini takmaya calisiyorum kolay bi yolunu bilen varsa lutfen yardim etsin

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    66,3 KB · Okunma: 137
  • image.jpg
    image.jpg
    99 KB · Okunma: 130
Scudo
Lastiğin bir yanağını jantın dışına çıkarıyoruz. Çıkardığımız yanağa iç lastiği yerleştirip yanağı tekrar janta takıyoruz.

Lastiğin bir yanağını dışarıya çıkar,sonra iç lastiğe çok az hava basıp parmağınla içeri it

Levye kullanman gerek. Benimde ellerimi paramparça etmişti. İlk önce bir tarafi tak sonra levye ile ic lastigi iceri ittir. Sonra dis lastigi levye ile janta dogru ittir,

Tesekkur ederim hemen su an yedek bisikletimle bi tane alicam

Levyesiz lastik takmak mümkün arkadaşlar. Daha önce 3-4 kez kendim denedim. Levye'yi artık sökmek için kullanıyorum. :)

Not: Video bana ait değil.

cok yardimci oldu tesekkur ederim

image.jpg image.jpg Yine yapamadim artik bi bisikletciye goturucem zaten hep bisikletciye goturuyorum ama bu sefer deniyim dedim canim cikti

@Yusuf kaymaz arkadaşlarında söyledikleri gibi dış lastiğin bir yanağını dışarı çıkar, iç lastiğide bir miktar şişir janta oturtmak daha kolay olacaktır.

hidrolik disk frenli bisikletleri ters çevirmemek gerekir. buna dikkat edin, rezervuar tankındaki hava, kaliperlere gidebilir.

Tesekkur ederim 11 senedir bisiklet biniyorum bitek bu hd li cok saol

@Erdal YILMAZ

Bu video'yu izlediniz mi? O kadar zor bir işlem değil, bir kaç kez deneyin. Bisikletçi'ye gidip boşuna para vermeyin.

En son bu hale geldi insallah yapabilirimimage.jpg

Ilk defa boyle biseye kalkistim zor ama zevkli video yu da tekrar tekrar izleyecegim

Ben bisikletin yanagini cikarmak isterken tekerlek cikti

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
Videoda iç lastiği değiştirmek içşn dış lastik yanağının nasıl dışa doğru çıkartılacağı anlatılmış ;)

Vatana millete hayirli olsun image.jpgugrasirken ic lastik patladi

Zaten patlak değil miydi? Neden sökmüştün de takmaya uğraşıyordun ki

Geri