Scudo Sports

Bu Bisikletin aynısını nerede bulabilirim???

Tepki
10
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar yeni bir bisiklet almaya karar verdim, tarih daha belli değil ama aklımda bir bisiklet var gördüğüm günden beri aşık oldum ve hayalini kuruyorum.

Işte bu bisiklet, aynısını nerede bulabilirim? Cok araştırdım ama hicbiryerde bulamadım. Murat beye ö.mesaj atdım ama cevap alamadım. Bana yardımcı olacak arkadaşlara cok teşekkür ederim.

Bu olursa sevinirim, lakin olmasa alternatif olarak ne önerirsinz. Bütcem +- 3500lira

http://img13.imageshack.us/img13/8016/meinbaby1.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/7883/meinbaby2y.jpg

Scudo
Harika bir bisikletmiş fiyatları nedir acaba bunun gibi bir canavarın. :)

ben sizin Babadan kalma Bianchi başlıklı konunuza yazmıştım ama farketmediniz galiba... tekrar yazayım, bisiklet 2012 Cube AMS 100 modeli... üzerindeki parçalarda modifikasyonlar var... orjinalini en ucuz €1500'ya gördüm nette.

google a bile yazmadınız galiba. ;) oradaki sonuçlara göre...

(link)

(link)

O bisikletin 5000 euro civarı olduğunu düşünüyorum tabi türkiyede 15000 TL falan dır . :S

(link) Salcano Hafif Alaşım Aliminyum 900 1000 kilo arası al. ayna kol iskelet hidrolik hariç gerisi carbon 3bin lira

@Eren Ömer Güler
Bu bisiklet LTD modeli, yani bir düsük modeli ve aynisi degildir model 2010-2011

@halilgoksal
Orjinali bu: Kadro haric hic bir parcasi ayni degildir.
(link)

@Alperen Öztürk
Bana Mesaj atigini söylüyorsun, fakat malesef ben sizin mesajinizi almadim almis olsam kesin cevaplardim. Bütcenin +- 3500 lira olarak belirtmissiniz gördügünüz bisikletin üzerindeki masa sadece 2500lira civari ve bisikleti toplamasi bana 14000liraya mal oldu. Eger aynisini isterseniz size tüm parcalarin linklerini ve fiyat listesini gödere bilirim.

@Levent KIRÇA
Bu verdiginiz linklerde ben cubenin hic bir fully olan modelini göremedim.

Alperen bey buna benzer bir bisiklet istemiştir belkide yani görsel olarak. Donanımlarından bahsetmemiş çünkü zaten donanımları hakkında bilgisi olsaydı eğer 3500 liraya bu bisikleti alcağını düşünmezdi. 3500 liraya çok güzel bisikletler bulunur. Eğer çok ağır profesyonel yarışlara katılmayacaksanız resimdeki bisiklet gibi bir donanımlı bisiklet almakta mantıksız zaten.

CUBE'ün distribütörü Aslı bisikletti yanılmıyorsam.

bu bisiklet harika bir şey işin gerçeği ama yani bunu türkiyede öyle her yerde göremezsiniz bildiğim kadarıyla getirten olmadı bu modeli

Tamam arkadaşlar ben bu bisikletin aynısını alamıyacağımı anladim ve başka bir bisiklet bakmaya başladım. Cube konusu kapanmıştır. Ilginiz icin teşekkürler.

Geri