Scudo Sports

Bu bisikleti sürebilir misiniz? :)

Bu bisikleti sürebilir misin?

• Evet, sürebilirim.

• Hayır, süremem.

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

taner07

Forum Bağımlısı
Tepki
4.255
İsim
Taner Yılmaz
Bisiklet
b'Twin
Evet arkadaşlar, Youtube'da mühendis bir arkadaş kendine acayip direksiyonlu bir bisiklet yapmış; hangi yöne çevirirseniz bisiklet o yöne değil de tam tersine gidiyor. Aslında basitmiş gibi geliyor ama sürmesi neredeyse imkansız :D Kendimi düşünüyorum, kesinlikle bu bisikleti süremezdim :D Peki sen sürebilir misin?

upload_2015-7-23_0-50-35.png

Scudo
Normal sürmeyi öğrenen insanın refleksleri oluştuğu için çok zor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bak bunu alın burdan :D insanı deli eder bu sürülmez ya :confused:

4 kanallı helikopter uçurmaya yeni başladığım zamanları hatırladım, helikopter sana bakarken aynı bunu yaşıyorsun işte. sağa çeviriyorsun sola gidiyor meret :D

@halil ibrahim duran

Kesinlikle katılıyorum Adam akıllı hover yapamıyordum hele baş aşağı dururken aman allahım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Tekirdağ Çerkezköy'de bir panayırda vardı bu bisikletin benzerinden, 5 TL karşılığında 3 metre düz gidebilirsen 10 TL yi alıyordun.
Ben normal bisiklette ikide bir düştüğüm için olsa gerek o gün 10 TL yi alıp 2 kez çarpışan arabaya binmistim.

En fazla 1 haftamı alır8.gün o iş tamamdır :)

@Ahmet.Uzun

Hahahaha iyiymiş bu, videodaki abi 200 dolar öneriyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet.Uzun
video çok keyifli olmuş : ))) özellikle son dakikalarında çok güldüm.. :)

EDIT: ilkinde süremem, sürmeye de çalışmam... ucunda normal bisiklet kullanamamak var :D

• Beğen
Tepkiler: taner07
Öğrenmeyle ilgili birşey, bi süre bu sürülürse öğrenilir ve zamanla parmakları hareket ettirmekten farksız bir eyleme dönüşür :)

Dikkatinizi topladığınızda sürersiniz ancak bir arabayla vs. karşı karşıya kaldığınızda refleks önceden oluştuğu için kesinlikle kaza yaparsınız :)

Zor ve bence gereksiz bir uğraş olarak düşünüyorum. Beynim normal bisiklet reflekslerini geliştirmiş, bu refleks setini bozmaya hiç giremem, sonra normal bisikletimle düşerim falan :)

Denemek isteyen gidona ellerini ters koyarak sürsün. Aynı şey.

Geri