Scudo Sports

bu bisikleti almak istiyorum sizce fiyat nasıl ?

Scudo
Bisiklet kaliteli, donanımı yeterli, fiyatı gayet iyi fakat kadro ölçüsüne dikkat edin size uygun olmayabilir.

bisikletin donanımı fiyat için güzel ama kadro çok büyük.sıkıntı yaşamayın.bence o paraya değer.

kadro çokmu büyük yoksa banamı öyle geldi :)

@müjdat dede

ewet kadro XL BOYUM 1.85 çok aşırı bir sıkıntı olur mu ?

bnce sıkıntı olur sehir içinde gezeceksen sıkıntı yaratmaz belki ama arazide sıkıntı yaratır siz en iyisi kendi boyunuza uygun ölçüde bisiklet alın :)

Kron XC 4000 inide öneririm.Bide bu bisiklete bak.Ben aldım.Çok memnunum:)

fiyatı iyi fakat ilerde o kadroyu satmakta zor ben 17.5 kadro kullanıyorum boylarımız aynı (1.86) araziye yarışa girmeyeceksen zorlamaz seni tercih sizin:in:

@BULUT ÇELİK

yarışlık işim yok da arazide kullanıyorum genelde

yaw özel mesajın var görmedin mi Mustafa? :rolleyes: bir bak Murat abiyle bir görüş sana yardım edecektir :in:

sağlam bisiklet bence kadronun büyük olması sıkıntı yaratmaz aksine bence büyük avantaj çünkü dağ bisikleti kadroları genelde küçük oluyor en olmadı koltuğu oynatmazsın ama uzun yollarda o kadroya çok ihtiyacın olur

kron xc1000 2008 temiz 3 aylık az kullanılmış ihtiyactan satılık azda olsa pazarlık payı vardır.Daha yeni bakımı yapılmış

Özellikler

Marka:kron

Vites: shimano 24

Fren:shimano v-brake

Gidon:zoom

Boğaz:EA50

Amortisör:xct v2

Sele:setlaz

Jant: zac10

Kadro Boyu:18 inc

fiyat:500 lira nasıl sizce?

@müjdat dede

20" kadro ve arkadaş 1,85 im diyor daha mı küçük kadro öneriyosun yoksa büyükmü anlayamadım

Hayırlısı olsun arkadaşım kadro boyu senin icin ideal bende aşağı yukarı aynı boydayım şu an 18 size kadro kullanıyorum ve kadro bana ufak geliyor yeni kadroya gececem ve bu sefer kesinlikle 20 size olacak bugüne kadar hep hata yaptım ilk kadrom 17.5 sonraki 18 ama şu an kesinlikle 20 alacam hiç merak etme o kadro senin için normal bol pedallı günler tekrar hayırlı olsun...))))

Geri