Scudo Sports

Bu bisikleti almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Tepki
7
İsim
Ümit YAVUZ
Bisiklet
b'Twin
Selamlar;
Fotoğraflarını yüklediğim bisikleti almak istiyorum satıcı 600 TL istiyor. Ama bisiklet hakkında pek bilgisi yok. Markadan emin değil. Koltuk markası Scott olduğu için Scott marka olduğunu düşünüyor. Ama modeli bilmiyor. Maşa karbon, full sram force set ama bisikletin yaşı belli değil. 3 yaşında olduğunu idda ediyor. Full sram force olması ve fiyatı çok iyi geldi sizce bu bisiklet alınır mı? yeni başlıycam yol bisikletine, dağ bisikleti kullanıyorum rockrider 8.3 var bende.
Bisikleti daha görmedim sadece fotoğrafları var. Gidip görmek istiyorum. Bana 130 km uzakta sizce şansımı denemeye değer mi? Bu fiyata alınır mı? Ayrıca dikkat etmem gerekenler konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Güvenilir, çalıntı olma ihtimali düşük.
IMG-20160506-WA0006.jpg IMG-20160506-WA0007.jpg IMG-20160506-WA0008.jpg IMG-20160506-WA0009.jpg
(500 TL ye alma ihtimalim bile var.)

Dosyalar

• IMG-20160506-WA0010.jpg
    IMG-20160506-WA0010.jpg
    94,6 KB · Okunma: 42
  • IMG-20160506-WA0011.jpg
    IMG-20160506-WA0011.jpg
    100,8 KB · Okunma: 41
  • IMG-20160506-WA0012.jpg
    IMG-20160506-WA0012.jpg
    71,2 KB · Okunma: 41
  • Beğen
Tepkiler: fadıl pala
Scudo
Merhaba
Fiyatına göre iyi duruyor. Üzerindeki eski force vites kolu ve değiştiricisi, eğer maşa da karbon ise parçaları için bile alınabilecek bir bisiklet. Gidip görmeye değer diye düşünüyorum.
Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: ümit yavuz
zincir dişli ömrüne dikkat edin.lastikte kılcal çatlaklar varmı bakın.fiyat çok uygun gelmişse neden aramaya bakın

Nerden bulunur böyle satıcılar, bana hiç denk gelmez. Çalıntı vs değilse bu fiyata sıraya giren çok olur. Tabi Scott'sa :)

• Beğen
Tepkiler: uqurcinar
Karbon parcalarla ve ustundeki setlerle 500-600 gayet mantikli geldi. Elbet eskimeyle alakali biraz masraf yapabilirsiniz ama guzel bir kadroya sahip. Gidip gormenizde fayda var.

Simdiden hayirli olsun.

boyu küçük duruyor size uygun mu gitmeden bunu bir öğrenin.

Bisiklet güzel gibi de dostum satıcı güvenilir mi? Çalıntı bisiklet almak istemezsin sanırım?
Bir kaç arkadaşa denk gelmiştim sahilde bisikletlerini uygun bir fiyattan, bir satıcıdan almıstı...Sordum bu kadar ucuza bu bisikletleri nasıl buldunuz? Ya çalıntıysa?
gelen cevap şu oldu "kardeşim biz uygun fiyata aldık biz almasak başkası alacak çalıntı yada değil umrumda değil ben parasını verip aldım."
Sakın bu kafayla düşünmeyin :)
(Konu sahibi dostum sana yönelik demedim genel söyledim konu altında yanlış anlama :))

İlginize teşekkür ederim.

Çalıntı falan... değilse, kaçırmayın.

Bi sinsilik var diye düşünüyorum. Bisikletten anlamayan birisi bisikletin hem yaşını özelliklerini vs. Bilmeyecek. Hemde bunun karbon bisiklet olduğunu söyleyecek. Söylenenler çelişkili geldi bana. Fiyat fena değil, gayet makul. Ama açıkçası bisiklet hakkında bu kadar çelişkili bilgiler varken ben o bisiklete 2. Kez bakmam. Bisikletin elinizde kalıp kalmayacağı veya nasıl bir sorun çıkartabileceğini resimlerden kestirmek zor. Amatör birisinden bisiklet almanızı pek tavsiye etmem. Çünkü genelde hor ve bilinçsiz kullanılmışlardır. Düzenli bakım yapılmamış olabilir vs. Benim içime sinmediğini söylemek isterim. Hayırlısı olsun. Dikkatli olun. Kadro ve maşalarda çatlak veya karbon lifinde bozulma, kırık çıkık büzülme eğilme vs. Varmı. İğneden ipliğe kontrol edin. Siz akıllı ve uyanık olun.

@boşgezeninboşkalfası bu bisikleti bir arkadaşımın arkadaşının arkadaşı satıyor.☺ bu sebeple bisiklet hakkında az bilgi sahibiyim. Bu hafta içi sizden aldığım tavsiyeler doğrultusunda gidip inceleyeceğim. Elimde zincir ölçüm cetveli, askılı dijital kantar falan var. Güzel test sürüşü sonrası kesin kararımı vereceğim. Mesaj atan herkese teşekkür ederim.

Merhabalar ben de yeni bisiklet alacağım uzun zamandır da araştırma yapıyorum şu bisikleti beğendim.Link paylaşmam doğru mu bilmiyorum ama yanlışsa zaten silerler .) Ve ben de bir daha paylaşmam.
(link)
Fikrinizi alayım dedim ne dersiniz ?

kadrosu 2006 Scott s30'a benziyor. yalnız sonradan üstüne atılan boya ve fiyatlandırma bu işte bir bit yeniği var dedirtiyor bana. çalıntı olma ihtimaline karşı alışverişi belgelendirerek yapın.

Bugün aradım görüştüm, bisikleti görmek istediğimi söyledim bisikletin dün çalındığı söylendi. Sanırım çalıntı bisikletti iş ciddiye binince tırstılar. Şüpheli geldi. Hepinize yorumları için teşekkür ederim. Almayı çok istemiştim kısmet değilmiş.

@cabincrew
Nerede kullanicaksiniz? butceniz nedir? Kadro boyunuzu biliyormusunuz?

siz bisiklete bakmaya giderken bobrekleri sarin goturun, ne olur ne olmaz ugrastirmayin adamlari

Geri