Scudo Sports

bu bisiklet..

superonlayn

Daimi Üye
Tepki
46
Şu bisikletin güzelliğine bakın.. Görüşlerinizi alayım arkadaşlar...

Lütfen yazılarınızda büyük harf kullanmayınız.Büyük harf yazışmalarda bağırmak anlamına gelir.

Düzenleyen Tuğrul

Scudo
kadro güzel ama canlı rengi o kadar çekici gelmemişti bana ayrıca üstündeki donanımın tek iyi yanı hidrolik disk frenli olması bontragerler gerçekten çok ağırlar.Tabi bunlar benim görüşüm başkalarını bilemem elbette kullanıpta memnun kalanlar vardır...

güzel bisiklet amasörlü bisikletlerin dezavantajları nelerdir

@milo

yanlış bilmiyorsam enerjini emiyor yani düz yolda daha fazla enerji harcamana sebep olur

Özellikle yokuş çıkarken amortisörün esnemesi harcadığınız enerjinin bir kısmının boşa harcanmasını sağlıyor...

Evet çok doğru söylüyorsunuz.Yokuş çıkarken neredeyse yarı yarıya enerji kaybı oluyor.

yakın zamana kadar amortisörden bende şikayetçiydim ama sabit maşayı 1-2 ay kullanınca amortisörün rahatlığını şimdi daha iyi anlıyorum düz yolda da kullansan mtb kadrolar amortisörsüz olmuyor derim ben :)

En iyisi kilitlenebilir amortisör...Düz veya yokuş çıkarsam kilitliyorum..Enerji kaybı %95 kayboluyor..Tavsiyem kilitli amortisördür...Kötü veya bol çukurlu zaman amortisörü açıp birazda yumuşatınca allah allah sanki mersedesle gidiyormuş gibi oluyor :)

Geri