efe.drngl
Üye
- Tepki
- 27
- İsim
- Efe
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
hocam bisiklet işi halloldu muTamamdır hocam ben ilanı 7.5tan koyayım duruma göre düşerim fiyatını 👍
hocam bisiklet işi halloldu muTamamdır hocam ben ilanı 7.5tan koyayım duruma göre düşerim fiyatını 👍
Hayır daha ilanda kış olduğu için satılması zor hocamhocam bisiklet işi halloldu mu
Specialized marka ama modelini bilmiyorum. Google üzerinden arattığımda Allez Sport ile başlayan bir model olabileceğini düşünüyorum. Bisikletin mekanik ve kozmetik hiçbir sorunu yok. Son 4-5 yıldır böylece duruyor, arada yağ bakımı vs yapıldı.
Bu bisiklet tahmini ne kadar eder?
Bisiklet bir arkadaşıma ait. Dediğiniz tüm fotoğrafları çekip, buraya koyarım. Şu haliyle tahmini birşey söyleyemiyorsunuz değil mi?Bu mudur?
Aklınızda olsun, bisikletiniz hakkında fikir edinilebilmesi için bileşenlerinin listesini paylaşın ve sağ tarafından fotoğraf çekin. Mümkünse attırıcıları, aynakol, ruble görünsün. Ek olarak kollar ve frenlerin fotoğrafı da iyi olur. Bu haliyle eski serilerden 2x10 105 olduğu belli ama detaylar ve durumu belli değil.
Selam, bisikletiniz hakkinda ben size biraz bilgi vereyim.Specialized marka ama modelini bilmiyorum. Google üzerinden arattığımda Allez Sport ile başlayan bir model olabileceğini düşünüyorum. Bisikletin mekanik ve kozmetik hiçbir sorunu yok. Son 4-5 yıldır böylece duruyor, arada yağ bakımı vs yapıldı.
Bu bisiklet tahmini ne kadar eder?

Açıklayıcı bilgi için çok teşekkür ederim.Selam, bisikletiniz hakkinda ben size biraz bilgi vereyim.
Markasi: Specialized
Model: Roubaix Compact
Üretim yili: 2009
Kadro Specialized FACT 6R Karbon
Masa Spezialized FACT Karbon
Furj takimi: Specialized Mindset Plus, 1-1/8"
Jant seti: Mavic CXP22
STI'ler (Fren ve Vites kollari): Shimano 105, 10 vites Flight-Deck
Frenbacaklari: Hafif Dual-Pivot frenbacaklari (Modelini tam olarak bilmiyorum)
Aynakol Seti: FSA Gossamer MegaExo 50/34t
Orta Göbek: FSA MegaExo
Arka Atirici: Shimano 105 - 5600
Ön Atirici: Shimano105 - 5600
Kaset: Shimano 105 - 5600 10lu
Zincir: Shimano 105 - 5600 veya Sram
Gidon: Specialized Pro 31,8 mm
Agirlik: Ortalama 9kg
Su fotograflari da ekleme yapayim da tam olsun.
301407 dosyayı görüntüle
301408 dosyayı görüntüle
301409 dosyayı görüntüle
301410 dosyayı görüntüle
301411 dosyayı görüntüle
301412 dosyayı görüntüle
Gidonun sıfır değeri 35€Merhaba elimde bu ürünler var ne kadar eder? Carraro fire 3.2 sıfır bisikletin üzerinden çıkarttım.
304602 dosyayı görüntüle304603 dosyayı görüntüle304604 dosyayı görüntüle304605 dosyayı görüntüle304607 dosyayı görüntüle304608 dosyayı görüntüle304609 dosyayı görüntüle
Gidonun sıfır değeri 35€
(link)
1400 tl ye gümrük vergisi ve kargo dahil ise 900 tl bana göre biraz pahalı fakat vergi ve kargo dahil değil ise makul bir fiyat bence. 2. El piyasasını bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.Hocam baktım da gidon ve gidon boğazı toplamda 1400 civarı tutuyor. 950 liraya koydum sahibindene. 50 lira pazarlık payı düşündüm ikisini 900 liraya bırakayım dedim. Fazla mı yazmışım? Yoksa fiyat normal mi? Fazla ise biraz daha indirebilirim aslında.
1400 tl ye gümrük vergisi ve kargo dahil ise 900 tl bana göre biraz pahalı fakat vergi ve kargo dahil değil ise makul bir fiyat bence. 2. El piyasasını bilmediğim için seni yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Teşekkür ederim.@Raptoid , Eskişehir' de yaşadığınızı ön görerek; güvenilir bir bisiklet ustası ya da deneyimli bir forumdaşımızın bizzat bisikletinizi görmesi en doğru fiyat aralığını öğrenmenize yardımcı olacaktır...