Scudo Sports

Bu bisiklet sizce nasıl?

akaydin

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar forumda ki uzman arkadaşlara danışmak istiyorum. 33 yaşında 170 boyunda 92 kiloyum iç bacak boyu tahmin ettiğim şeyse 60 cm , uygun fiyatlı şehir bisikleti bakıyorum çok fazla binme imkanım yok işe gidip gelirken bineceğim nasipse ya da tatilde şehir içinde. Şu ilanı gördüm ve hoşuma gitti sice uygun mu bana?

(link)

Scudo
bütçenize uygun Salcano CITY FUN 60'a bakabilirsiniz. ya da CITY FUN 70'e. Sizin için daha iyi olacaktır.

Bence biraz daha araştır derim, bisiklet tabi ki çok güzel görünüyor ancak makyajından önce parçalarını tek tek araştırıp kullanıcı yorumlarına bir bakmakta fayda var. Ürün detayında da pek fazla ayrıntıya girilmemiş. Bütçe birazcık zorlanıp çok daha iyi bisikletler bulunabilir diye düşünüyorum.

Hasan abinin dediklerine ek olarak bütçenizi biraz daha yükseltmenizi,
750-800 TL Aralığında bir bütçeniz olursa Sedona 300 s ve Salcano City Sport 40 bakmanızı tavsiye ederim.

@ERTĞRL

katılıyorum, bisikletin detaylı olarak parçalarında ne kullanıldığı belirtilmemiş.

bence kullanıcı yorumları çok önemli.

Ne alacaksanız alın ama linkini verdiğiniz siteden almayın.Forumda hakkında çok şikayet gördüm.

Bisikletin sadece görünümüne ve fiyatına aldanmayın mutlaka donanımını kontrol edin.Aynı fiyata sıfır yerine az kullanılmış daha yüksek donanımlı bir bisiklet almak daha mantıklı olacaktır.

Geri