Scudo Sports

Bu bisiklet peugeot mu?

taskin90

Üye
Tepki
57
İsim
TAŞKIN K.
Arkadaşlar merhaba, bu benim bisiklet, yaklasık 3 aydır bende. Hergun 10 km yol yapıyoruz. Benim sorum şu, bısıklette peugeot stıckerlar var fakat markası nedır ? arka fren bacagının orada seri numarası yazıyor fakat model vs hakkında hiçbir fikrim yok yardımcı olursanız sevınırım sımdıden teşekkurler iyi geceler.

Dosyalar

• 005.JPG
    005.JPG
    82,1 KB · Okunma: 60
  • 008.JPG
    008.JPG
    170,1 KB · Okunma: 64
  • 009.JPG
    009.JPG
    173,4 KB · Okunma: 61
  • 010.JPG
    010.JPG
    162,2 KB · Okunma: 60
  • 012.JPG
    012.JPG
    75,9 KB · Okunma: 54
  • 014.JPG
    014.JPG
    167,2 KB · Okunma: 56
Scudo
Maşanın başlangıç yerini çekersen belki bişey söyleyebilirim. İnce 3 kollu giriş lugı varsa yüzde 80 Peugeot dur

Dosyalar

• 004.JPG
    004.JPG
    81 KB · Okunma: 28
  • 006.JPG
    006.JPG
    79,8 KB · Okunma: 28
Peugeot olup olmadigini bilmiyorum ama yol bisikleti olmadigini söyleye bilirim.

@Murat Cömez çok teşekkürler gorusunuz ıcın. bana da geometrısınden kaynaklı yol bısıkletı degılmiş gibi geliyordu ,cocuklugu saymazsak ilk bisikletim bisiklete ısınma amaclı kullanıyorum yakın zamanda gercek bir yol bisikleti edinmeyi düşünüyorum ama yıne de bunun yeri bir başka oldu benim için.

@taskin90
Bisiklete isinma amacli kullaniyorsaniz yeterli bir bisiklet. Markasini bosverin, sizce iyiyse ve sizi tatmin ediyorsa yenisini alana kadar kullanmaya devam edin. Eger ilk bisikletniz buysa kesinlikle madi olmasada manevi degeri icin saklayin derim. Ilkler herzaman degerlidir.:harika:

@Murat Cömez iki abim oldugundan kaynaklı sureklı onların eskıttıklerı bısıkletlerı bana verıyorlardı:) ozel olarak bisikletim olmadı bunu da hiç aklımda yokken gozume hoş geldiği için aldım.Daha sonra yol bisikleti, komponentler, kadro aerodinamiği, yol yarışları ilgisi başladı uzun zamandır forumu da takip ediyorum okuyorum bu bisiklet bunlara vesile olduğu için bile özel bana kalırsa:) bi dönem daha birlikteyiz sonra biraz daha iyi bir bisikletle devam edeceğim sanırım.tekrar teşekkürler

@taskin90
Insallah tüm dileklerin yakin zamanda gerceklesir. Hayalindeki bisikleti insallah yakin bir zamanda alirsin ve bizde forum üyeleri olarak seninle beraber seviniriz.:harika:

En iyi dileklerim senile.:)

@Murat Cömez murat abi bu aynı benim taaa başta bi bianchi vardı. Onu yol bisikleti sandığım döneme benzemiş :D arkadaş yine çabuk kabullendi. Ben "yok ya yol bisikleti bu" diyip itiraz bile etmiştim :D arka tekerle seattube arasında 4 dönüm boşluk olmasına rağmen :D @taskin90 bu arada ben orayı değil alt tarafı maşanın yanını kastetmiştim :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@cagrigencol yok dediğin gibi arka tekerin seat tube e olan uzaklıgından cok net bellı seat tube açısı da şehir bisikletleri gibi bayağı geniş dediğim gibi sadece markasını merak ettim yol diye düşünmüştüm ama sonra kadrolar hakkında bilgi edindikçe anladım orjınal yol kadrosu olmadıgını ama dediğim gibi bisiklete tekrar ısınmam ve nitelikli olarak ilgilenmemi sağladığı için bana baldan tatlı geliyor :)

@taskin90 sen yine erken anlamışsın ben uzzzzunuun bir süre itiraz etmiştim herkese :D asi ruhumdan hep :D

Geri