Scudo Sports

Bu Bisiklet Nasıl?

S.Duran

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Ümit
Arkadaşlar bu bisiklet nasıl? Vites shimano.
Kullanma amacım sahilde sürmek. Pendik-Kartal-Kadiköy vs. vs.
amortisörlü olması kötü oldu ama amortisörleri diğerlerine göre küçük. ( neden bilmiyorum, ağırlığına baktım o kadar da ağır değil. )
ya bunu alacağım ya da başka bir sabit kadrolu bisikleti. onda ise hiç amortisör yok. viteslerde microshift.
ne yapsam bilemedim.
http://i.imgur.com/TSlqdT3.jpg

Scudo
Bütçenizi biraz daha artırabilirseniz sadece önden amortisörlü , daha güçlü bir kadro yapısına sahip bisiklet alabilirsiniz.

Önermem,Bianchi almanızı onerırım bunun gibi Montana V Bisiklet var şuan bayilerinde mevcut hemen hemen aynı tarzdalar resimdeki bisikletin fiyatını bilmiyorum ama önerdiğim bisikletle fiyatları hemen hemen aynıdır diyorum.

Fiyatı 229 TL arkadaşlar.
Bütçeyi arttırmam çoook zor maalesef.
Birde 200 TL olan sabit kadrolu, hiç amortisörü olmayan bir bisiklet var. O da 199 TL

Dedigin gibi sadce sahil yolunda süreceksen ve bütceyide artiman imkansiz'sa, sabit kadroyu, hiç amortisörü olmayan bisikleti almani tavsiye ederim. var. Neden dersen, ucuz olan hele hele 200liralik olan fully MTB'ler (arka/ön amortisörlü bisikletler) agir olur ve insani cok yorar. Daha cok önerilmeyecek detaylari var ama bunlar en önemlisi. Benden söylemesi, yinede sen daha iyi bilirsin.

Bende düz maşa almayı planlıyorum sizin bu dedikleriniz sonucunda.
Peki diyelimki ben düz maşa bisikleti aldım. Vitesi shimano yapabilir miyim? Değiştirebilir miyim yani?

Vitesleri herzaman degistirebilirsin yalniz önce üzerindeki viteslerin nasil olduguna bir bak, eger iyiise hic masaraf etmene gerek yok bozulana kadar sür. Zaten bisiklete tam alistimiydin daha iyi bir bisiklet tercih edeceksin bundan emin ol. :)

Geri