Scudo Sports

Bu bisiklet hırsızını arıyoruz !

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Geçtiğimiz günlerde yine bir bisiklet hırsızlığı haberi aldık izmirde fakat bu mahlukat bu işi o kadar profesyonel yapıyor ki soğukkanlılığı ile bizleri bile hayrete düşürdü mağdur olan arkadaşımız adına gerekli paylaşımı yapmış olsak da birde forumdaki arkadaşlarımızı bilgilendirmek istedik umarım bir faydamız dokunur amacımız bu tür densizlerin hakettikleri cezaları bulmalarına vesile olmak bu hepimizin başına gelebilecek bir hadise lütfen güvenlik tedbirlerinizi bir daha gözden geçirin çünkü bu ülkede insanın gözünden sürmeyi bile çalarlar artık
http://n1308.hizliresim.com/1d/q/rt1lz.jpg

Bisiklet sahibi arkadaşımız ile ilerişim kurmak isterseniz profil adresi burada : (link)

Scudo
İşin ilginç olanı adam da hiç bisiklet hırsızı tipide yok. Daha çok banka görevlisi tipi var ..

vahh vahh sizi tanımıyorum ama çok üzüldüm bugün sana yarın bana geçiş olsun umarım yakalanır tezelden bu tipitip hırsız

Bunun gözlük camlarını gözüne lens yapacaksın. :) Gerçi sonra elinde değnekle çıkar ava, öyle bir şerefsiz tipi var.

Bisiklet sahibini bende tanımıyorum henüz ama her çalıntı haberi benimde içimi acıtıyor o nedenle bir konu açarak kendisine yardımcı olmak istedim ne kadar çok paylaşım o derece etki bırakır mantığı ile
bu herifte evrak dağıtan bir kurye tipide var aslında bu işlerle ilgilenen arkadaşlarım var onlarada danışacağım şimdiye kadar yüzlerce arkadaşımız bu yüzden mağdur oldu derin üzüntüler yaşadı allah'tan bir kerede şu işi yaparken denk getirmesini diliyorum ama olmuyor

ne kadar çabuk açtı da aldı.. dandik kilitler kullanmayın diyecem ama her türlü açıyorlar ki.. en güzeli bisikleti evin içine koymak.. geçmiş olsun!!!

geçmiş olsun , en kısa zaman da yakalanır umarım..

gerçi yakalansa,yatıp çıkacak.. en ağır cezalar verilmeli ki bir daha yapmamalı..!!

Allah el vermiş ayak vermiş,git çalış,haram lokma yemekten iyidir..

At hırsızına bak hele !

Bir de dikkat çekmemek için telefonla konuşuyormuş ayaklarına yatıyor fırldak oğlu fırıldak !

Bunun gibileri fren pabucu diye bağlayacaksın fren kelepçelerine; her frene basışta yandım anam diye bağıracak.

Oha ! Kilidi acmak kac saniyesini aldi neyle acti hemen yuh...

Video kaydı var bulunmasının çok kolay olması gerekiyor . Yani polisin yuzu maskeli kişileri bulurken bunu bulmaması ilginç olur .

• Beğen
Tepkiler: Özgür Türker
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede mutlu son ile sonuçlanır.

Hocam bu kayıt polise verildi ise bulunması an meselesidir. Ayrıca kim ne derse desin bisikletleri böyle dışarda bırakmak yürek işi. Yeriniz mi yok? 1 çocuk sahibiyim, 2+1 85 m2 evde oturuyorum, 10. katta. Bisikletim odamda durur arkadaş. Hırsızlar ev sahiplerinin evden çıktıkları saati takip edip, çelik kapıları kırarak, açarak evlere girdiği devirde dışarı bisiklet koymak kumar gibi geliyor bana. Forumda 50 tane hırsızlık konusu açıldı son zamanlarda. Duvara asın, tavana asın, yere koyun, ama kapıdan içeri alın.

Geri