Dinçer Geçer
Üye
- Tepki
- 0
Herkese selam, uzun zamandır misafir olarak takip ettiğim siteye mesaj atmak bana da nasip oldu.
Ben 180 cm boyunda yaklaşık 80 kg ağırlığında 30 yaşında bir adamım, uzunca suredir yuzuyorum, kendimi biraz da bisiklette denemek, sahil boyunca pedallamak, kendime guvenimi ve biraz da tecrube kazanınca da ufak çaplı yarışlara, özellikle triatlonlara katılmak istiyorum.
Aşağıda özellikleri olan bir bisiklet almak üzereyim, ikinci el ve 1000 liraya veriyor sahibi, yanında taşıma çantası ve araba arkası için taşıyıcı ve birkaç ıvır zıvır daha vereceğini soyledi sahibi, sizce fiyat-performans olarak nasıl, varsa başka önerirlerinize de açığım kısıtlı bir bütçe dahilinde,
teşekkürler!!!
Teknik Özellikleri
Trek 1000 SL Triple
Kadro: Trek Superlight Alu (54 boy)
Ağırlık: 9 kg. ( Pedallar dahil ağırlıktır,+-200 gr olabilir )
Maşa: Bontrager carbon
Sele: Bontrager
Sele Borusu: Bontrager carbon
Aynakol: Bontrager triple
Zincir: Shimano
STI kollar: Shimano tiagra 8'li sistem
Ön aktarıcı: Shimano tiagra 3'lü sistem
Arka aktarıcı: Shimano tiagra
Frenler: Shimano tiagra
Jantlar: Alexrims
Ruble: Shimano
Ben 180 cm boyunda yaklaşık 80 kg ağırlığında 30 yaşında bir adamım, uzunca suredir yuzuyorum, kendimi biraz da bisiklette denemek, sahil boyunca pedallamak, kendime guvenimi ve biraz da tecrube kazanınca da ufak çaplı yarışlara, özellikle triatlonlara katılmak istiyorum.
Aşağıda özellikleri olan bir bisiklet almak üzereyim, ikinci el ve 1000 liraya veriyor sahibi, yanında taşıma çantası ve araba arkası için taşıyıcı ve birkaç ıvır zıvır daha vereceğini soyledi sahibi, sizce fiyat-performans olarak nasıl, varsa başka önerirlerinize de açığım kısıtlı bir bütçe dahilinde,
teşekkürler!!!
Teknik Özellikleri
Trek 1000 SL Triple
Kadro: Trek Superlight Alu (54 boy)
Ağırlık: 9 kg. ( Pedallar dahil ağırlıktır,+-200 gr olabilir )
Maşa: Bontrager carbon
Sele: Bontrager
Sele Borusu: Bontrager carbon
Aynakol: Bontrager triple
Zincir: Shimano
STI kollar: Shimano tiagra 8'li sistem
Ön aktarıcı: Shimano tiagra 3'lü sistem
Arka aktarıcı: Shimano tiagra
Frenler: Shimano tiagra
Jantlar: Alexrims
Ruble: Shimano