Scudo Sports

!!Bu Bisiklet Ahşaptan mı Yapılmış!!

bambu olması bence de imkansız bence 2 lira ya satıllan ahsap gorunumlu plastık stıcker la kaplamışlar

Scudo
Arkadaşım 2.sayfaya bakarsan yapım aşamasındaki fotoları var ve kaplama olmadığını anlarsın.

malzemesi nedir bilmiyorum ama boya olduğunu düşünüyorum ön ve arka üst boru kısımlarına bakarsanız ahşabın desenleri birbiri ile uyumsuz

bisiklet ağacından yapmışlar... kiraz ile erik ağacı arası bir ağaç. çam kozalakları gibi meyveleri var. yapraklarını kışın döktüğünde iki teker takılıyor.

bambu değil tabiki 2. sayfada yapım aşaması var aşama olmasada en azından düzeltilmemiş şekli var.. bence çok hoş bir tasarım

gerçekten değişik bir tandem bisiklet olmuş ama mekanizmasını çözemedim bisikletin arkasında dişli yok sanırsam

@mertcan gölge

Dişlei mekanizması diğer tarafta (sağda) olsa gerek ;) Diğer tandemler gibi..

Bisiklette nasıldır bilmiyorum ama ahşabın zevkini başka hiç bir materyal vermiyor.insanının eşyasıyla ( en azından benim için) duygusal bağ kurmasını sağlayan tek hammadde.

@tayfur

çamın damarlarına benziyor ağaç. zaten çam hafif bir ağaçtır yoğunluk olarak. yoksa bu kütleyi yerinden kıpırdatamazlar.

bu bisikletleri biliyorum almanyada kuzunimde var iç carbon dışı ahşap :D

Ahşap ayrı bir güzel olmuş bisiklet üstünde. İnsanlar araba alırken bile artık ahşap döşemeli olanları alıyorlar. Gerçekten ahşabın yeri ayrı..

Geri