Scudo Sports

İnceleme Bu bir dönüşüm hikayesi (Hafifletme içerir)

@SOZUAK

Baris bey güzel yorumunuz icin tesekkürler.:harika:
Gidon konusuna gelince ben sadece fikir ve görüntü olarak bilgiyi sundum. Aynisini yapmak isteyen arkadaslar tabiki gidonu istedigi ölcüde takabilir. Ben sahsen dropbara dönüsüm yapacagim.

Scudo
Güzel paylaşım zevkle okudum tebrikler :harika:

@muratcömez dur abi hemen kizma burada maksat seni konusturmak birazda . kadro ve masadan toplamda 300 grlik hafifleme digerlerinin yaninda biraz sönük kalmis sanki . surekli bu ikilinin cok hafif olmasi gerektigini konusup duruyoruz ya hani . 11 yılda kadro ve maşa konusunda diger parcalardaki gibi bir gelisim yasanmadi diye bir sonuca varabilir miyiz ?

@furkan.zaman
Yok kizmadim furkan, sadece ortalama bir hesap cikardim. Masa konusunda haklisin, yanlislikla ben takdigim masa ile karsilastirmisim. Orjinal masai aluminyum ve 755g ve linkdeki canyonun masasi ise 295g (linkte acilamasinda yaziyor) yani sadece masadan 460g fark ediyor ama kadrodan ise benimki 1300g Kendim tartim ve linkdeki 1220g (linkte acilamasinda yaziyor) burdanda 80g fark ediyor ama görüldügü gibi material yani oldugu halde yinede 80g fark atmis. 1100g degilmis ben agirliklarina bakmamistim.

Böylece sadece masadan ve kadrodan 540g fark cikiyor ortaya.

@mariokaldato
Cumhur siir icin tesekkürler, güzel olmus yazan ellerine saglik.:harika:

@Murat Cömez
Eyvallah reis her zaman :D

Ultegra aynakolda bir montaj hatası fark ettim ben. Bakalım başka fark eden olacak mı? :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Murat kardeşim güzel bir hafifletme operasyonu yapmışsın. Benim merak ettiğim. Bu uygulamaların tamamı " Cüzdanını ne kadar hafifletti ? "

@Cömert
Abi öncelikle tesekkür ederim.
Cüzdanin hafiflemesine gelince, nedesem bilemedim. Konularimda madiyat hakkında konusmayi pek sevmiyorum.
Yalniz bu tür calismalar ucuz olmuyor.

Elinize emeginize saglık cok güzel paylasım olmus bilgilendirmek adına. Bisikletin ilk halide cok güzel.

Arkadaslar, bisikletin kadrosu bugünden sonra satiliga cikarilmistir. Satis sevebi ise kadro pinarellonun kadrosu ile degisecektir. Ilgilenenler özelden bana ulasirlarsa sevinirim.

@Murat Cömez
Yeni heyecanlar
Yeni maceralar bizi bekliyor desene Murat baskanim :D hadi hayirlisi

@Murat Cömez abi sanat eserlerine bakmaya insan doymuyor. Bizede bulaşır mı ecimcik estetik diye bakınıyorum ama yok. :)

Geri