Scudo Sports

Bu bildiğimiz normal pedal mı?yoksa bir özelliği mi var?

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
44
İsim
Mustafa
(link)

fotoğraftaki pedal biraz pahalı.spd pedal gibi fiyatı var. bilmediğimiz bir özelliği mi var? normal düz pedal gibi geldi bana. hatta reflektörü bile yok.

http://www.sram.com/_media/images/truvativ/guidesandpedals/hussefeltpedalset_large.gif

• Beğen
Tepkiler: jemboy
Scudo
(link)

Sram'ın sayfasına baktım ama aynı bilgiler var. Bana normal pedal gibi geldi, çünkü ayakkabının kaymamasını sağlayacak çıkıntılar yerleştirilmiş üzerine. Tabii sadece yorum :)

normal platform bir pedal bu vidalı değil...denedım çokta iyi değil..

Gayet sıradan bir platform pedal SPD falan değil.Hatta o çıkıntılarda kaldırıma falan sürttükçe kolaylıkla eriyor.

bana spd olmayan kaliteli bir düz pedal önerir misiniz?
shimano nun var mı öyle pedalı?

reflektörü napcan pedalda? gereksiz agirlik yapar o... nerden baksan 2 x 2 = kafadan 100 gr :)

Ayrıca kaldırımdan inerken pedalı çarptınmı anında kırılıyor ;)

@BMX_rider07

benim soldaki iki reflektörümsü sarı lamba ;) çarpa çarpa çıktı.. gerçi yuvaları hala duruyo kendi içten çıktı bende çıkartmayı düşünüyorum gereksiz bi şey bence... zaten aykkabı üstünde olduğu için bi işe de yaramıyor ;) bnce :cool:

bu bildiğimiz platform pedal aslında çok iyi yorumlar alıyordum ama Erkal abi iyi değiş dediyse vardır bir yetersizliği.

spd olmayan pedal önerisine gelirsek wellgo'nun platform pedalı vardı ondan hiç olumsuz yorum almadım bende kullanmayı düşünüyorum ;)

Geri