Scudo Sports

Bu Bianchi Hayata Döner mi ?

Çok çok uzun yıllar aynısının sarı siyah olanını kullandım üstünde saatler geçirebilirdim. Ailem benden habersiz akılları sıra bana süpriz olsun diye yeni saçma çift amortisörlü bir bisiklet alıp bunu atmıştı aldıkları bisiklette 1 senede duman oldu bundan 8 sene önce ve ben son 1 seneye kadar bisikleti bırakmıştım :)

Öyle sağlamdı ki bütün atlamalar zıplamalar uçuşlar düşüşler etkilememişti. 2-3 kişi binerdik :) sele borusuna tren gibi 4-5 bisiklet bağlar çekerdim ne zinciri kopmuştu bir kere ne dişli problemi olmuştu.

Öyle dengeliydi ki elleri bırakarak şehir turu atılabilirdi:) Ne virajda ne yokuşta gidon tutmaya gerek olmazdı.

Umarım kadroda çürük yoktur da döndürebilirsiniz hayata.

Scudo
pürmüzle boya yakmak bence arabada da bisiklettede yada ne olursa olsun metal özelliğini ataltan bi uygulama diye düşünüyorum. bunun yerine boya sökücü kimyasal maddeler var bence onlar tercih edilmeli. bu kimyasallar doğaya zararlımıdır bilmiyorum ama evlerde kullanılan kombilerin baca gazı sıcaklığının küresel ısınma etkilerinden sayıldığı düşünülürse pürmüzle yakma işlemi ve hatta yanma sırasında oluşan gazlar pek çevreci bi yaklaşım olmaz.

saygılar

@furkan istanbulluoğlu

Evet ; kadrosu ve diğer parçalar sağlamdı ,şimdide öyledir umarım :) .Ağırlığım 95-100 kg arasındaydı ve sizinki gibi atlama ve zıplamalarıma , hor kullanmalara kadro ve çekiş sistemi banamısın dememişti.
Ağırlığım da pek değişmedi, 96 kg! İnemedim bir türlü :)

sevgili bulumann arkadaşım yolladıgım linki bi ince bak sana ne fikirler verecek ben bu siteden çok güzel şeyler kaptım fikir olarak ayrıca boyamaya karar verincede size gereken bilgilerimi aktarırım (link)

@şener incesu

Evet aklımda daha çok boya sökücü kullanmak var ,daha öncede ahşapta kullanmıştım ve memnun kalmıştım .Solvent bazlı kimyasallar yandığında solumak tehlikeli olabilir .

ben kendime bi tane yaptım mesela kendi kafamdan uydurdum şekilleri ama bu siteyi bulunca şimdi daha dabi merak sardım eski kadrolara bitane yol kadrosu buldum onuda alıp hayata geçircem yaptıgım kadro (link)

@ersin balkaner

Kadro çok güzel , işte emek verip ortaya çıkarmak!Elinize sağlık , fıstık yeşili beyazla iyi durmuş.Darısı başıma...

@samsunlu.seco
Sağol şu an bu bisikletle uğraşmak istiyorum, yavaş yavaş sarmaya başladı...

@bulumann

eskiyi yeniden hayata geçirmek güzel oldu 2 haftamı aldı fren sistemini bulmak topladım yarın hava müsade ederse turlamaya çıkacagım pendikten fenerbahçe yapayım diyorum beyaz rengi seviyorum yeşil fıstık yeşiline benziyor yaklaşık 20 aynı tondan yeşilin içinden seçtim sarısınıda aynı şekilde seçtim renk uyumu iyi oldu darısı başına diyim ama yolladıgım linkden yararlanmanı tavsiye ederim bitane yol bisiklet kadrosu buldum eski onuda beyaz portakal yapacagım

aslında komple bir bakım ruble zincir aynakol değişimi yağlamalar ayarlar vs yapılırsa iyi bir bisiklet olabilir

kardeşim lastikleri değiştir 2.el al 2 tane. vites ,fren,dişli leri güzel bir bezle sil... öyle hemen bırakma güzelce sil. sonra yağla o ilerde pası geçer.sonra istersen zımparala bisikleti sprey boyayla boyarsın...

Geri