ThePoorWanderer
Aktif Üye
- Tepki
- 88
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle kusuruma bakmayın çünkü bu konu ile ilgili diğer yazıları okumadan soruyorum. Bu aralar vaktim çok sınırlı. Bu yüzden tekrar özür dilerim.
Tamamen bu başlık altında en çok tavsiye edilen bisikleti alacağım.
Boyum 1.79 Kilo 75. Dağ Bisikleti alacağım. Önceki Bisikletim Bianchi Aspid idi. Özellikle frenleri beni sinir ediyordu. Bir şekilde eşit oradanda baskı uygulamıyor veya zamanla sürtüyor. Bu yüzden frenler disk fren olursa daha iyi olur sanırım.
2.000 ytl ye kadar bütçe ayırdım. Kayseri'de oturuyorum. İnternetten siparişini verip, burada güvendiğim bir bisikletçiye monte ettireceğim.
Özetle;
Bütçe 2000 ytl
Disk Fren
Boyum 1.79 - Kilo 76
Disk Fren
Kaldırımlardan atlamak hoşuma gidiyor.
Üniversiteye bisikletle gidiyorum.
Hafta sonları dağdan aşağıya hızlı şekilde inmesi hoşuma gidiyor.
Ayda bir defa cumartesi veya pazar günleri 100-150 km gezi yapıyorum.
Tamir vs. kendim yapmıyorum, bisikletçime yaptırıyorum, o yüzden biraz dayanıklı olması tercihimdir.
Ps. 50-100 ytl daha verip çok daha iyi bir şey alabileceksem onu da verebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için.
Göktuğ Yücel
Kayseri
Öncelikle kusuruma bakmayın çünkü bu konu ile ilgili diğer yazıları okumadan soruyorum. Bu aralar vaktim çok sınırlı. Bu yüzden tekrar özür dilerim.
Tamamen bu başlık altında en çok tavsiye edilen bisikleti alacağım.
Boyum 1.79 Kilo 75. Dağ Bisikleti alacağım. Önceki Bisikletim Bianchi Aspid idi. Özellikle frenleri beni sinir ediyordu. Bir şekilde eşit oradanda baskı uygulamıyor veya zamanla sürtüyor. Bu yüzden frenler disk fren olursa daha iyi olur sanırım.
2.000 ytl ye kadar bütçe ayırdım. Kayseri'de oturuyorum. İnternetten siparişini verip, burada güvendiğim bir bisikletçiye monte ettireceğim.
Özetle;
Bütçe 2000 ytl
Disk Fren
Boyum 1.79 - Kilo 76
Disk Fren
Kaldırımlardan atlamak hoşuma gidiyor.
Üniversiteye bisikletle gidiyorum.
Hafta sonları dağdan aşağıya hızlı şekilde inmesi hoşuma gidiyor.
Ayda bir defa cumartesi veya pazar günleri 100-150 km gezi yapıyorum.
Tamir vs. kendim yapmıyorum, bisikletçime yaptırıyorum, o yüzden biraz dayanıklı olması tercihimdir.
Ps. 50-100 ytl daha verip çok daha iyi bir şey alabileceksem onu da verebilirim.
Şimdiden teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için.
Göktuğ Yücel
Kayseri